КОЗОРОГАМ – успіх, ЛЕВАМ – прощання з боргами: гороскоп на 10 квітня для усіх знаків Зодіаку

А ДІВАМ - цілковитий спокій

ОВЕН

Не надто сприятливий період, аби з’ясовувати стосунки й розв'язувати спірні питання. Натомість тим, хто шукає натхнення – цього дня щаститиме. Є шанси зустріти людину, яка зіграє в житті важливу роль.

ТЕЛЕЦЬ

Вступати у дискусії чи наполягати на своєму у розмовах з керівництвом не варто. Тут зорі не дають оптимістичних прогнозів. Проте ви відчуватимете повно сил, аби виконати будь-які інші справи, робочі побутові або й навіть у коханні.

БЛИЗНЯТА

Жодних неприємностей день не прогнозує. Починається сприятливий період для нових знань й відкриттів, особливо якщо щось нове ви будете опановувати разом з близькою людиною. Не варто цього дня брати кредити чи позичати кому гроші.

РАК

Цього дня щаститиме тим, хто проявлятиме ініціативу. Але якщо бачите перепони, не намагайтеся їх долати. Присвятіть себе справам, які даватимуться легко. Уникайте конфліктів.

ЛЕВ

Вам вдасться впоратися з боргами, які не давали спокою. Тож решту часу присвятіть собі й своїм улюбленим справам. Будьте уважні до здоров’я.

ДІВА

Навряд щось цього дня дратуватиме вас. День цілком рівний, ви чудово почуватиметесь. Задоволення принесуть тривалі розмови з друзями.

ТЕРЕЗИ

Щоб зняти напругу робочого тижня – займетесь спортом, зірки вітають фізичну активність. Якщо щось не вдаватиметься у справах з першого разу, спробуйте інші варіанти досягнення мети.

СКОРПІОН

Не найкращий час для спорів і конфліктів, зокрема з коханою людиною. Через надмірну експресію ви можете проґавити важливі аргументи й стати необ’єктивним. Більше часу проводьте на свіжому повітрі.

СТРІЛЕЦЬ

Тримайте язика за зубами й добре поміркуйте перед тим, як щось говорити. Неприємності, що можуть виникнути цього дня, безпосередньо пов’язані з надмірною балакучістю.

КОЗОРІГ

Починається успішний час. До вас звернуться люди з дуже цікавими пропозиціями. Можна займатися паперовими справами й оформленням документів. Також вдалий час для навчання й підвищення кваліфікації.

ВОДОЛІЙ

Будьте обережними у спілкуванні з малознайомими людьми. Добре поміркуйте, чи варто про щось взагалі говорити з незнайомцями. Також спробуйте не сперечатися з коханою людиною.

РИБИ

Одинокім РИБАМ не варто відмовлятися від запрошень чи вечірок. Зірки пророкують корисні й цікаві знайомства. А от роботу яка потребує фізичних зусиль краще відкладіть на потім.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень