Рибам – гори, а Скорпіонам – дипломатичність: гороскоп на 6 квітня

А Стрільцям розмова з собою

ОВНИ

Поновити сили цього дня допоможе спілкування з рідними й особливо з дітьми. А вдень беріться тільки за необхідні справи, проявіть силу – не починайте тиждень із застілля.

ТЕЛЬЦІ

На роботі вас просто завалять справами, які ви зазвичай не робите. Але це до кращого! Ваші зусилля не залишаться без уваги керівництва, яке готове відзначити такі потуги.

БЛИЗНЯТА

Є всі шанси позбутися буденної метушні. Творчий задум, який вдасться цього дня реалізувати, може докорінно змінити ваше життя. Але – не сваріться зранку з керівником. А так – день супер!

РАКИ

Прогулянки на свіжому повітрі й більше відпочинку – девіз цього дня. Кардинальних рішень не ухвалюйте і загалом не беріть на себе головних ролей цього дня.

ЛЕВИ

День для розв'язання глобальних задач. А ще – це вдалий час йти до керівництва: керуючись холодним розрахунком, вам вдасться довести, що ваші зусилля варті більшого. 

ДІВИ

Від любовних пригод краще відмовитися. Цього дня зірки застерігають від спілкування з впливовими людьми – вони можуть нав’язати вам свою думку. Взагалі краще не обтяжувати себе справами.

ТЕРЕЗИ

Відшукайте свій дар красномовності, адже на порозі можуть з’явитися гості або про себе нагадають рідні десь здалеку. А загалом день треба провести активно! 

СКОРПІОНИ

Можете братися за справи, навіть ті, у яких ви ледь тямите. Ваш оптимізм надихатиме навколишніх. Будь-які переговори будуть вдалими, адже ви швидко дійдете спільного знаменника.

СТРІЛЬЦІ

Стосунки з близькими зрушать у бік покращення. Якщо вам вдасться здолати власний характер, це буде перемога над собою. А от працювати доведеться ще більше, ніж зазвичай.

КОЗОРОГИ

Думаєте ви зараз не в кращій формі? Відкладіть зустрічі з друзями, адже настав час втілювати заплановане у життя. Зірки кажуть – все вийде!

ВОДОЛІЇ

Присвятіть час глибокому аналізу ваших перемог і невдач. Ваша надмірна цікавість до усього нового й незвіданого наразі на піку. Чи добре це? Відчуєте, коли усі перепони будуть позаду. 

РИБИ

Не відмовляйтеся від допомоги, якою б незначною вона не видавалася. Рухайтеся вперед, ваш шарм здатен наразі гори звернути!

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень