СТРІЛЬЦЯМ – гроші, а ЛЕВАМ – цікаві знайомства: гороскоп на 12 квітня

КОЗОРОГАМ – спілкування з дітьми

ОВЕН

Над вами знову нависла ймовірність сімейних сварок. Займайтеся тільки терміновими справами й недовіряйте усьому що почуєте. Зірки застерігають, вас можуть обманути.

ТЕЛЕЦЬ

Сприятливий день для знайомств. Ваша чарівність допоможе отримати фінансову вигоду уже в найближчому майбутньому. Ви здатні привабити кого завгодно. Вдалий день для зустрічі з друзями.

БЛИЗНЯТА

Уникайте скучних й весь час невдоволених людей. Можливо прийшов час повертати борги, перевірте чи всі рахунки у вас оплачено.

РАК

Оптимізм, радість й енергія заряджатимуть усіх довкола вас. Особливо потішаться ваші рідні, тож проведуть другу половину дня з ними.

ЛЕВ

Ваша інтуїція точно підкаже хто друг, а від кого краще триматися трохи далі. Випадкове знайомство цього дня може перерости у тривалі й гармонічні стосунки.

ДІВА

Тримайте свої плани при собі, хтось з близьких може позаздрити вашим ідеям й зіпсувати усі плани. Контролюйте ситуацію й ваша уважність допоможе уникнути будь-яких форс-мажорів.

ТЕРЕЗИ

Не поспішайте з інвестиціями, не найкращий час для витрат. Працівники бюджетної сфери мають усі шанси піднятися кар’єрною драбиною.

СКОРПІОН

Активний й творчий день. Проявіть справедливість до близьких, й не надто літайте у своїх ілюзіях. Загалом сконцентруйтеся на праці, яка гарантує фінансові виплати.

СТРІЛЕЦЬ

Зірки віщують прибутки. Навіть ті партнери, які сумнівалися у співпраці з вами – цього дня змінять свою думку. Втім, не перенапружуйтеся і дослухайтеся до здоров’я.

КОЗОРІГ

Проявіть увагу до дітей, ймовірно вони потребуватимуть ваших підказок й мудрості. Загалом хороший день, особливо якщо його вдасться провести з друзями й десь якомога далі від міста.

ВОДОЛІЙ

Слідкуйте за словами, стримуйте свої емоції й не надто переобтяжуйте себе фізичними справами. Справжній відпочинок ви відчуєте займаючись улюбленими справами чи спілкуючись з дітьми.

РИБИ

Цього дня ви емоційно реагуватимете на події, й оточенню це може не сподобатися. Проявляйте наполегливість у справах і творчий підхід на роботі.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень