Терезам - публічні виступи, Ракам – підрахунки: гороскоп на 7 квітня

А Скорпіонам – старі друзі

ОВЕН

Вас чекають успіхи у робочих справах. Але задачі будуть не надто складними й обтяжливими, то ж і на значні прибутки розраховувати не варто. Зверніть увагу на знаки, доля може дати підказки.

ТЕЛЕЦЬ

Цього дня вдасться владнати справи, які не давали вам спокою останніми днями. Свої плани спробуйте зреалізувати іншим шляхом або з іншими партнерами. Успіх гарантовано, якщо ви дасте реальну оцінку справам.

БЛИЗНЯТА

Думайте наперед, і ваші стосунки з коханими владнаються. Загалом цього дня зросте творчий потенціал і інтуїція. Скористайтеся таким збігом на повну.

РАК

За фінансові справи краще не братися, а от зіставити свої витрати з доходами саме час. Підказки рідних чи друзів стануть у пригоді.

ЛЕВ

Зірки попереджають про можливу небезпеку: не залишайте дітей без нагляду, подбайте про рідних старшого покоління. Проявіть уважність у всьому.

ДІВА

Хороший день для нових знайомств і відпочинку. Цього дня задоволення принесе шопінг, а ще легко даватиметься прибирання й впорядкування паперів.

ТЕРЕЗИ

Вдалий час для спілкування у колективі й публічних виступів. Натхнення й піднесений настрій сприятимуть новим досягненням.

СКОРПІОН

Цього дня вдасться знайти порозуміння зі старими друзями, з ким давно обірвався зв'язок. Не варто проявляти жадібність чи відмовляти комусь у допомозі.

СТРІЛЕЦЬ

Зірки сприятимуть людям, які працюють у галузі науки чи мистецтва. День підходить для закладання підґрунтя для майбутніх успіхів.

КОЗОРІГ

Непростий день. Краще присвятіть його буденним справам. Пильнуйте за здоров’ям, надто не обтяжуйте себе.

ВОДОЛІЙ

Не рубайте нічого з плеча, проявіть обережність у фінансових справах. Щодо особистих стосунків, це хороший день позбутися зв’язків які вас давно обтяжують.

РИБИ

Уникайте агресивних людей й загалом малознайомих кампаній. Це прекрасний день для вирішення буденних справ. Цього дня не з кращої сторони себе можуть проявити люди, які вам заздрять.

Радіо ТРЕК у Telegram і Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень