Відзнака керівництва – Дівам, роздратування – Скорпіонам: гороскоп на 20 квітня

А Левів потягне на любов

ОВНИ

Визнання і успіх гарантовані, якщо ви будете діяти послідовно. Також знайдіть час для дітей – зараз є шанс зблизитися і порозумітися.

ТЕЛЬЦІ

Цей день варто присвятити вирішенню проблем в особистому житті. Зараз будуть поступово зростати впевненість у власних силах і надія на успішне вирішення багатьох питань. Але не зраджуйте своїм переконанням і не йдіть на компроміс із совістю.

БЛИЗНЯТА

День принесе багато приємних клопотів, пов'язаних з організацією сімейних заходів. Незабаром вдасться вирішити робочі проблеми, головне, не збавляти оберти.

РАКИ

Не скупіться на добрі слова людям, до яких маєте почуття. Не забувайте про компліменти та маленькі подарунки. Це виведе ваші стосунки на новий рівень.

ЛЕВИ

У вас посилиться романтичне сприйняття дійсності. Кохання ввижатиметься вам усюди. І це непогано, адже зорі переконані, що саме зараз у вас є шанс зустріти свою людину.

ДІВИ

Ваша активність може позитивно вплинути на розвиток професійних відносин. Ймовірно, це помітить керівництво і відзначить вас фінансово.

ТЕРЕЗИ

Керуючись ідеєю добра і справедливості, ви зможете об'єднати навколо себе однодумців. Однак існує небезпека того, що ви помилитеся і заведете людей не туди.

СКОРПІОНИ

Цього дня проявляться роздратування та втома. Ви нарікатимете на невезіння та те, що доля відвернулася від вас. Не варто цього робити. Постарайтеся утриматися від емоцій і необдуманих вчинків.

СТРІЛЬЦІ

Ви зможете зустріти неприємності з високо піднятою головою і дуже швидко їх вирішити. Вам вдасться зробити все по-своєму та протистояти течії життя. 

КОЗОРОГИ

Нові справи потребуватимуть активності, розширення кола знайомств і встановлення ділових контактів. Окрім того, вам доведеться постаратися й вдома. Дратівливість і нетерпимість можуть стати вашими головними ворогами.

ВОДОЛІЇ

У фінансовій сфері намічається підйом, однак непередбачені витрати поглинуть левову частку прибутку. Ймовірне нове знайомство, але не поспішайте назустріч новим любовним перемогам.

РИБИ

У відносинах з партнерами і при укладанні комерційних угод не втрачайте почуття реальності: вірогідні обман або фінансові втрати. 

 

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень