Крок до мети – Скорпіонам, підступи недругів – Водоліям: гороскоп на 16 квітня

А Раків можуть безпідставно звинуватити

ОВНИ

Проблеми особистого життя позначаться на професійній сфері. Ймовірні ускладнення у відносинах з начальством або навіть зміна роботи. Вам необхідно реально оцінити те, що відбувається.

ТЕЛЬЦІ

Зараз точно не варто займатися ризикованими справами. Відмовтеся від авантюр.

БЛИЗНЯТА

Несприятливий для ділової активності день, бо проти вас буде все. Інтриги, заздрість, несподівані перешкоди затягнуть здійснення ваших планів.

РАКИ

У другій половині дня можливий конфлікт. Вас будуть звинувачувати у тому, чого ви не робили. Взаєморозуміння цього дня досягнути буде важко.

ЛЕВИ

День сприятливий для початку будь-якої важливої ​​справи, активної професійної та творчої діяльності. Зосередьтеся на основних напрямках і дійте з притаманною вам завзятістю.

ДІВИ

Це буде енергетично потужний день. Потрібно бути дуже обережними та уважними в справах: прибуток можна буде отримати тільки від старих проєктів.

ТЕРЕЗИ

Несподівані обставини змусять вас працювати понаднормово і навіть займатися абсолютно незнайомою справою. Остаточний результат цієї діяльності буде залежати тільки від вашої здатності швидко реагувати на зміни.

СКОРПІОНИ

Вам потрібно зробити вибір, який наблизить вас до мети. Професійні справи вимагатимуть максимальної концентрації, дисципліни і організованості.

СТРІЛЬЦІ

У цей день остерігайтеся пліток і наклепів, бо хтось намагатиметься втягнути вас у неприємності. Також будьте обережні з обіцянками.

КОЗОРОГИ

Можливі неприємні новини. Цілком імовірним є й серйозний конфлікт з особою протилежної статі, але ви швидко зможете знайти спільну мову.

ВОДОЛІЇ

Уникайте цього дня знайомств, не проявляйте активності в комерційних справах і скоротіть спілкування з оточуючими. Можливі підступи недругів, помилкові поради або провокація.

РИБИ

Будьте ощадливими, бо вірогідні необдумані витрати. Цього дня вдалими будуть зустрічі, переговори та поїздки, хоча вам доведеться докладати більше зусиль, ніж зазвичай. Впевненість, якою вас зарядять ваші близькі, допоможе знайти правильні рішення важливих питань.

 

Радіо ТРЕК у ТelegramViber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень