Аж жаба душить: чотири найбільш жадібних знаки Зодіаку

Себе вони вважають ощадливими, а от іншим видаються скнарами

ТЕЛЕЦЬ 

Направду вони люблять проявляти щедрість й доволі гостинні люди. Але при нагоді готові жити й чужим коштом. Про таких часто кажуть – «от вміє в житті влаштуватися!». Тельці пам’ятають про скрутні часи, тож у разі необхідності готові стримати свої апетити й жити навіть на дуже маленький, але ВАЖЛИВО стабільний дохід.

Вони радо простягнуть руку допомоги другу, навіть останню копійку ладні віддати. 

КОЗОРІГ

Ці люди цінують гроші понад усе, тож неохоче витрачають їх навіть на себе. Діти - то єдині люди яким, Козоріг не відмовить у грошах. А загалом фінансова стабільність додає їм упевненості. Заплатити за речі чи послуги вони завжди хочуть якнайменше, інколи навіть нехтуючи якістю.

Ще одна слабкість Козорога – соціальна драбина, от заради просування такими сходами їм грошей не шкода. 

РАК

Доволі егоїстичні Раки люблять завжди мати трохи грошей виключно на себе й свої бажання. Тож вони схильні приховувати частину своїх статків від близьких, аби побалувати себе. До речі, це інколи дуже шкодить сім’ям.

Але разом з тим вони ніколи не шкодують грошей на облаштування побуту і перетворення домівки на райську місцину. Адже для них важливо, щоб не гірше, ніж в інших. 

ДІВА

Діва погано відрізняє ощадливість від реальної скупості. Навіть маючи достатньо грошей, вони на всьому намагаються заощаджувати. Того ж Діва вимагає й від свого оточення.

Вони неохоче дають гроші в борг, але якщо таке вже сталося, будуть нагадувати про нього, поки не отримають своє назад. 

Радіо ТРЕК у ТelegramViber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень