Проблеми на роботі – Терезам, розчарування – Козорогам: гороскоп на 15 квітня

А Дівам день запам'ятається приємними подіями

ОВНИ

Вас чекає день спокою. Без жодних неприємностей, але й радісного вибуху емоцій.

ТЕЛЬЦІ

Якщо захочете, то зможете гори перевернути. Головне, не перестаратися. У любові посміхнеться удача тим, хто візьме ініціативу в свої руки.

БЛИЗНЯТА

Це буде плідний і прибутковий день, незважаючи на те, що для досягнення мети вам доведеться вступати в протистояння з тими, хто надмірно розслабився і не хоче працювати.

РАКИ

Ви здатні на великі досягнення, але для цього доведеться добре попрацювати. Уже від самого ранку у вас буде дуже багато ідей і планів, які ви захочете реалізувати.

ЛЕВИ

Не уникайте проблем і труднощів - терпіння і витримка допоможуть вам. Живіть сьогоднішнім днем, і тоді вас чекає душевний спокій.

ДІВИ

День запам'ятається вам приємними подіями. Ситуація з фінансами налагодиться, якщо ви будете спокійними і прийматимете виважені рішення.

ТЕРЕЗИ

Вам доведеться зіткнутися з проблемами у професійній сфері. Існує ймовірність, що люди, яким ви колись «насолили», відмовляться йти на контакт і сприяти у вирішенні ваших завдань.

СКОРПІОНИ

Ви отримаєте чимало привабливих пропозицій. Необхідно зважити всі за і проти, в тому числі й щодо нинішнього робочого місця, перш ніж прийняти рішення.

СТРІЛЬЦІ

Ви будете менш дратівливими, ніж у попередні дні, і це, безсумнівно, налагодити відносини. Зараз ви зможете знайти спільну мову з ким завгодно.

КОЗОРОГИ

Вас чекають суцільні розчарування. Вас все дратуватиме, особливо в середині дня. Також можуть з’явитися комплекси через гострі коментарі колег чи знайомих.

ВОДОЛІЇ

Ви почуватиметеся практично всесильними, тому беріться за будь-яку справи. Робота буде радувати, а грошова ситуація нарешті стабілізується.

РИБИ

Вам потрібно навчитися слухати, а не диктувати свої правила. Не виключено, що доведеться враховувати інтереси інших, забуваючи про себе.

Радіо ТРЕК у ТelegramViber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень