Любовні пригоди – Терезам, повернення до колишніх – Ракам: гороскоп на 21 квітня

А Козорогам загрожує депресія

ОВНИ

Доля посилає вам чергове випробування на міцність характеру. Пильнуйте, бо несуттєві деталі та дрібні непорозуміння можуть збити вас з головних, пріоритетних напрямків діяльності.

ТЕЛЬЦІ

Тверезий погляд на речі та свої можливості, а також великодушність, допоможуть зробити цей день вдалим. Намагайтеся не зациклюватися на дрібницях.

БЛИЗНЯТА

Не виключено, що сьогодні вам доведеться вирішувати домашні й особисті проблеми, відсунувши на другий план професійні справи. Ймовірні ускладнення у стосунках з близькою людиною. Сварка може розростися до повного розриву відносин.

РАКИ

Цього дня вірогідні нові знайомства або відновлення старих зв'язків. У другій половині дня можлива несподівана суперечка, яка вирішиться не на вашу користь.

ЛЕВИ

Хороший день для завершення справ та аналізу зробленого. Ваші активність і порядність будуть відзначені керівництвом або партнерами по бізнесу.

ДІВИ

Любовні стосунки зараз складатимуться якнайкраще: ви будете спокійні, щасливі та задоволені один одним. А ось у роботі можливі неприємності – несподівана звістка змусить вас змінити плани.

ТЕРЕЗИ

Ваш життєвий потенціал поки утримується на високому рівні, тому сміливо беріться за будь-яку справу, оскільки скрізь ви зможете досягти успіху. Люди самотні або ті, які шукають пригод, зможуть привернути до себе увагу осіб протилежної статі.

СКОРПІОНИ

Зміни, які відбудуться у вашому житті, можуть мати як позитивне, так і негативне забарвлення, тому у всіх справах звертайтеся до здорового глузду та практичного підходу до дійсності. Будьте цього дня обережні як ніколи.

СТРІЛЬЦІ

Зорі прогнозують цікаві зустрічі, обмін досвідом, привабливі пропозиції або вигідні замовлення. Однак не піддавайтеся зайвому ентузіазму, який може придушити практичні риси вашого характеру.

КОЗОРОГИ

Приділіть більше часу близьким, адже їм бракує вашої ніжності та прояву любові. Ввечері можлива безпричинна туга або легка депресія.

ВОДОЛІЇ

Цей день може визначити хід ваших справ до кінця місяця. Він покаже, наскільки найближчим часом зміняться плани та як можуть розвиватися події. Ваша здатність до аналізу і дар передбачення допоможуть точно визначити цілі та тактику поведінки

РИБИ

Нарешті ви зможете видихнути, завершивши важливу справу. Ваші старання принесуть шану, повагу та зміцнення авторитету.

 

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень