Вдалі покупки – Дівам, розрив стосунків – Рибам: гороскоп на 17 квітня

А Тельці зможуть забути про проблеми

ОВНИ

Цього дня ви зможете досягнути успіху у різних сферах. Але зорі радять акцентувати свою увагу на домашніх справах – зараз вирішення побутових питань принесе вам задоволення.

ТЕЛЬЦІ

Вам пощастить вирішити проблеми, які не покидали вас протягом останніх кількох днів. Але успіху ви зможете домогтися лише тоді, коли будете відштовхуватися від реальної оцінки того, що відбувається.

БЛИЗНЯТА

Цей день має тенденцію до зростання творчих здібностей, інтуїції та життєвого потенціалу. Зараз значно поліпшаться подружні відносини.

РАКИ

Несприятливий день для комерційної діяльності та укладення фінансових угод. Для початку прорахуйте свої можливі витрати та реальні доходи.

ЛЕВИ

Вам необхідно бути особливо уважними, не надавати дітям повну свободу дій і подбати про старших родичів. Хвороби, які з’являться цього дня, можуть мати важкі наслідки, тому бережіть себе.

ДІВИ

День сприятливий для активного відпочинку, фізичних навантажень і нових знайомств. Гарний час для наведення порядку в паперах, для початку ремонту або благоустрою. Всі покупки будуть вдалими.

ТЕРЕЗИ

Це буде не дуже простий день. Але з неприємностями вам допоможуть впоратися близькі люди.

СКОРПІОНИ

Зараз не можна відмовляти у проханнях, бути жадібними та егоїстичними. Ваша жертовність, яку ви проявите цього дня, невдовзі повернеться вам сторицею.

СТРІЛЬЦІ

Зірки будуть налаштовані до вас прихильно. Не виключено, що з допомогою друзів або впливового покровителя вам вдасться створити стартовий майданчик для майбутніх успіхів.

КОЗОРОГИ

Не починайте зараз нічого нового. Займайтеся повсякденними, поточними справами. Позитивний результат буде залежати від вашої сили волі та підтримки вищих сил.

ВОДОЛІЇ

Щоб утримати удачу, вам потрібно визначити межі своїх досягнень, зміцнитися на завойованих позиціях і намагатися не пускати на свою територію метушливих, заздрісних і агресивних людей.

РИБИ

Прагнення до оновлення за будь-яку ціну може обернутися непоправними наслідками. В особистому житті можливий остаточний розрив стосунків.

 

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень