Гороскоп жіночих «тарганів»: чим ваш знак Зодіаку доводить чоловіків до сказу

Про жінок для чоловіків

Фото - Tim Douglas
Фото - Tim Douglas

Не всі жінки ідеальні. Навіть у найчарівнішої є свої недоліки.

Які особливості характеру жінок різних знаків Зодіаку найчастіше дратують чоловіків?

КОЗОРІГ

Дами-Козероги при кожній нагоді «зносять» мозок своєму чоловікові – це їхнє улюблене заняття. А вислухати її розлогі монологи до кінця здатний тільки святий.

ВОДОЛІЙ

Таємнича дівчина-Водолій здатна довести до чортиків навіть найбільш терплячих і наполегливих. Кому ж сподобається роками «вистежувати» вертку здобич без надії на успіх?

РИБИ

Їхня холодна незворушність здатна довести шанувальника до сказу. Співай, танцюй, завалюй її букетами й подарунками – нуль реакції.

ОВЕН

Жінка-торпеда. Чоловік тільки будує в розумі тонкі натяки на продовження знайомства, як раптом виявляється в спальні зі спущеними штанами. Мало хто скаржився, але у дуже нервових чоловіків траплялися і нервові зриви.

ТЕЛЕЦЬ

Така жінка втілює у собі найстрашніші чоловічі кошмари. Вона і є та сама меркантильна жінка.

БЛИЗНЯТА

Ця вільна пташка не для вразливих чоловіків. Ніхто, окрім неї самої, не знає, куди вітрами настрою її занесе наступного разу.

РАК

Оманлива м’якість цих панянок дорого обходиться довірливим мачо. Коли вони розуміють повне значення слова «матріархат», то стає занадто пізно.

ЛЕВ

Герой вже той, хто наважився наблизитися до Левиці. Оскільки зарозумілість і уїдливість, написані на її обличчі, відсікають навіть спробу познайомитися.

ДІВА

Чоловіки, якщо ви скучили за критикою і хочете відчути себе нікчемним невдахою – шукайте Діву!

ТЕРЕЗИ

На початку стосунків її легкість і мрійливість здаються милими. А ближче до середини все частіше відчувається порив спустити це нерішуче створіння назад на землю.

СКОРПІОН

Часто зв’язки з цієї розкішною, але мстивою красунею вилазять чоловікам боком і дорого обходяться. Багато чоловіків це відчувають і вважають за краще не ризикувати.

СТРІЛЕЦЬ

Бурхлива фантазія жінок-Стрільців заводить стосунки в непролазні нетрі. Сама вигадала – сама образилася. Як вам таке самообслуговування? 

Джерело: coffeewithmilk

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень