ТРИ кращих дідусі за знаками Зодіаку

Заради внуків готові на все

Астрологи розповіли, які представники зодіакального кола стають найкращими дідусями і найбільше обожнюють своїх онуків. Про це пише видання РБК.

Овен

Овни ні за яких обставин не вважають себе старими, а тому навіть доживши до солідного віку, вони не думають про те, що життя прожите і залишилося не так багато. Вони живуть тим, що дала їм доля на цей час і радіють цьому.

Дідусь-Овен - він завжди позитивний і ніколи не буде скаржитися на старечі болячки. Погуляти з онуками, з'їздити з ними в подорож, просто посидіти перед телевізором і подивитися мультики, в цьому всі вони - Овни.

Близнята

Близнюки, як і Овни, ніколи не замислюються про те, скільки їм років. Дідусі, народжені під знаком Близнюків, зазвичай не сидять вдома або у дворі на лавочці. Вони продовжують працювати до глибокої старості. Вони обов'язково заведуть собі дачу, висадять город, оскільки звикли жити в щоденних клопотах.

Онуки для Близнюків - це ті ж клопоти, причому клопоти дуже приємні. Можливо, вони дають онукам не так багато розваг, як Овни. Але зате той факт, що онуки Близнюків потім виростають розумними, чесними й працьовитими, велика заслуга саме їх дідусів.

Рак

Дідусі-Раки - дуже добрі і безвідмовні для своїх онуків, вони немовби вийшли зі старих добрих казок або мелодрам. Раки в похилому віці - це люди, які вже виростили гідних дітей, а тепер живуть, насолоджуючись життям в оточенні онуків.

Раки вважають життєві проблеми дрібницями, які можуть бути легко вирішені. Головне для них - сім'я, і заради неї вони готові долати будь-які перешкоди.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень