ТРИ кращих дідусі за знаками Зодіаку

Заради внуків готові на все

Астрологи розповіли, які представники зодіакального кола стають найкращими дідусями і найбільше обожнюють своїх онуків. Про це пише видання РБК.

Овен

Овни ні за яких обставин не вважають себе старими, а тому навіть доживши до солідного віку, вони не думають про те, що життя прожите і залишилося не так багато. Вони живуть тим, що дала їм доля на цей час і радіють цьому.

Дідусь-Овен - він завжди позитивний і ніколи не буде скаржитися на старечі болячки. Погуляти з онуками, з'їздити з ними в подорож, просто посидіти перед телевізором і подивитися мультики, в цьому всі вони - Овни.

Близнята

Близнюки, як і Овни, ніколи не замислюються про те, скільки їм років. Дідусі, народжені під знаком Близнюків, зазвичай не сидять вдома або у дворі на лавочці. Вони продовжують працювати до глибокої старості. Вони обов'язково заведуть собі дачу, висадять город, оскільки звикли жити в щоденних клопотах.

Онуки для Близнюків - це ті ж клопоти, причому клопоти дуже приємні. Можливо, вони дають онукам не так багато розваг, як Овни. Але зате той факт, що онуки Близнюків потім виростають розумними, чесними й працьовитими, велика заслуга саме їх дідусів.

Рак

Дідусі-Раки - дуже добрі і безвідмовні для своїх онуків, вони немовби вийшли зі старих добрих казок або мелодрам. Раки в похилому віці - це люди, які вже виростили гідних дітей, а тепер живуть, насолоджуючись життям в оточенні онуків.

Раки вважають життєві проблеми дрібницями, які можуть бути легко вирішені. Головне для них - сім'я, і заради неї вони готові долати будь-які перешкоди.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень