Твердий льодяник чи вишня в шоколаді: який ви смаколик за знаком Зодіаку?

Гороскоп лише для жінок!

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Перша тріада знаків Зодіаку належить до стихії Вогню, тож представниць цих знаків можна порівняти з солодощами, виробництво яких найбільше залежить від температури або пов’язане з нагріванням.

ОВЕН: Гарячий шоколад

Така жінка є пристрасною та зворушливою. У відносинах з нею необхідна підтримка певного температурного режиму пристрасті, щоб не дати їй охолонути. Однак це не простий гарячий шоколад, а з додаванням прянощів. Наприклад, гвоздики, імбиру і чорного перцю.

ЛЕВ: Карамель

Карамель – складова частина більшості цукерок, але її приготування  вимагає великого терпіння. Жінка-карамель оточена обожнюванням, що підігрівається захопленими поглядами, вона особливо смачна і може прикрасити найвишуканіше свято.

СТРІЛЕЦЬ: Пористий шоколад

Вся справа в повітряних бульбашках… Повітряний шоколад можна порівняти з шампанським, що створює відчуття свята на тлі сірих буднів. У такої жінки вибуховий темперамент і характер, принаймні у відносинах з нею завжди є відчуття яскравості й стрімкості.

Наступні знаки Зодіаку – земна тріада. Вони належать до солодощів, які мають начинки-сюрпризи. Зовнішній вигляд таких жінок мало що про них говорить. Щоб зрозуміти їхню суть, необхідно спочатку розкусити.

ДІВА: Горіх в шоколаді

Така жінка належить до категорії твердих десертів, таких як горіхові цукерки або грильяж. Життя Діви зазвичай підпорядковане суворому і логічно обґрунтованому порядку. Втім, розкусити цю жінку з першого разу не вдається нікому. Її неприступність збуджує чоловічі смаки, попри небезпеку для коронок і пломб. Для початку потрібно дати їй трохи відтанути, а вже потім пізнати незабутній, часом навіть лютий смак пристрасті.

КОЗОРІГ: Вишня в шоколаді

Представниці цього знака мають унікальну здатність зберігати й «консервувати» свою красу  та енергію на довгі роки. Мати таку цукерку – удача для чоловіка. Однак буває так, що через занадто завищені вимоги до потенційного супутника життя, вона залишається самотньою. Та ризикує перетворитися з соковитої ягідки, просоченої теплим запахом коньяку або рому, у тверду заморожену «зимову вишню». Щоб відігріти таку – потрібен час.

ТЕЛЕЦЬ: Пташине молоко

Ця цукерка має найбільш передбачувану начинку. Спокійна, миролюбна, вона рідко лютує. «Пташине молоко» – символ домашнього вогнища, комфорту і затишку, недарма, астрологи вважають, що з жінок-Тельців виходять найкращі дружини. Однак «Пташине молоко» вимагає відповідних «умов зберігання». Їй необхідний надійний партнер – «чоловік-коробка», за яким жінка-Телець буде почуватися, як за кам’яною стіною, який вкриє від спеки проблем та холоду негараздів.

Наступна тріада знаків – представниці Повітря – легкі на підйом, комунікабельні, оригінальні та обожнюють флірт.

БЛИЗНЯТА: Рафаелло

Створює враження невагомості, однак воно оманливе. Кожна жінка-Близнята має у своїй серцевині твердий горішок. Рафаелло – джерело різноманітності «смакових відчуттів», яке не можна отримати більше ні від якого іншого Знака.

ВОДОЛІЙ: Безе

Безе – французький десерт зі збитих білків. Спілкування з такою жінкою – одне задоволення. «Безе» вміють бути різними: ніжними, м’якими й жорсткими, звичайними й екзотичними, з фундуком, фісташками та в шоколаді… Смак «безе» може бути абсолютно непередбачуваним і несподіваним. Найскладніше питання полягає в тому, як домогтися стабільності. Бо те, що ще вчора здавалося зрозумілим, сьогодні може мати прямо протилежний результат. Безе – знахідка для любителів всього незвичайного та оригінального.

ТЕРЕЗИ: Журавлина в цукровій глазурі

Глазурована журавлина – не тільки вишукані, але і корисні ласощі. Таких жінок «багато не буває». Жінка-Терези не терпить дискомфорту і брутального поводження, інакше кислувато-гіркувата начинка перетвориться у винну згірклість.

Водна тріада знаків Зодіаку надає солодощам м’якість і плинність. Це солодощі для гурманів, які вміють розпізнавати найдрібніші відтінки смаку.

РАК: Мармелад

У цього делікатесу є мільйони прихильників у всьому світі. Як мармелад має безліч нюансів приготування, так і жінка-Рак вимагає особливого підходу. Будучи істотою ніжною і вразливою, не терпить занадто сильного любовного перегріву.

СКОРПІОН: Льодяник

У любові жінка-льодяник – найцікавіший екземпляр. Цей «цукровий кристал» досліджувати потрібно не кваплячись, з насолодою, відкладати, потім починати все з початку. З цієї причини жінка-льодяник подобається багатьом.

РИБИ: Цукерка з лікером

Жінка-Риби манірна і ніжна, нерідко призводить до різних ступенів чоловічого любовного сп’яніння. Підходить для найбільш забезпечених і респектабельних ласунів. Згідно з астрологічною «цукерковою теорією», в ній є та сама жіноча загадка, яка називається таємничим шармом або «родзинкою».

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень