Який у жінки гребінець, такий у неї характер та відносини з чоловіками

Гребінець може розповісти багато цікавого

Представниці прекрасної статі щодня користуються гребінцями.

Це незамінна річ у косметичці кожної жінки. Однак мало хто знає, що звичайний гребінець може розповісти чимало цікавого про характер власниці цього аксесуару.

Для того, аби дізнатися усі секрети, потрібно на зображенні вище вибрати гребінець, яким користуєтесь ви, ваша друга половинка чи подруга, та прочитати результат.

Риси характеру жінки

  1. Німфа

Втілення жіночності й ніжності. Для чоловіка такі жінки перш за все є джерелом натхнення. Їхня скромність, мила усмішка, ніжний голос і гарні манери зачаровують оточення.

Володарки такого аксесуару не втручаються у чужі справи, ніколи не перебивають та не сперечаються. Одяг тільки підкреслює їхні жіночі риси. У гардеробі переважають легкі сукні, спідниці, блузки з квітковим принтом. Їм зовсім не підходить офісна робота, тому обирають творчість, роботу з дітьми чи благодійність.

  1. Незалежна емансипе

Суворі та прямолінійні, такі жінки ніколи не йдуть від відповіді. Вони відстоюють свою думку, не відступають від своїх принципів. Їхні приятельки можуть розраховувати на адекватну оцінку та тверезий погляд на ситуацію, саме тому з ними приємно дружити.

З чоловіками такі жінки тримаються на рівних, не люблять показувати свою слабкість. Вони цілком незалежні й самодостатні. З тих людей, для яких важливий комфорт у всьому. У їхньому гардеробі не відшукати гарних, але незручних туфель. Вони не готові йти на такі жертви навіть заради ефектної появи.

  1. Чарівна простачка

Серед інших жінок вони виділяються своєю добротою і відкритістю. Нехай деякі люди й вважають їх простачками, але самі ж вони знають, що їхня душа глибока та світла.

Жінки не тримають образ і не накопичують негативні емоції. Це допомагає жити в гармонії та спокої. Власниці таких гребінців чудові господині, завжди тепло приймають гостей. Бути мамою для них – найбільше щастя. Крім того, вони наймудріші серед усіх типів жінок.

  1. Авантюристка

Жінки, які мають у косметичці такий вид гребінців, легкі на підйом та волелюбні. Сталість викликає у них тугу, тому вони люблять змінювати обстановку. Вони часто експериментують із зовнішністю, пересувають меблі, міняють друзів.

У власниць таких гребінців немає чіткої думки на що-небудь, адже вона змінюється блискавично. Через це людям складно пристосовуватися до цих жінок, тому поруч тільки найвірніші друзі. При цьому вони випромінюють добро і завжди готові прийти на допомогу. У них багато захоплень, такі жінки часто змінюють роботу та випробовують себе у різних сферах.

  1. Бізнесвумен

Такі жінки звикли тримати усе під контролем, недарма вони займають керівну посаду і є головними у сім’ї. Сила і натиск, з якими жінки йдуть по життю, часто відштовхують людей. Друзів у них небагато.

В одязі вони віддають перевагу строгим, прямим силуетам, дорогим тканинам і аксесуарам. Власниці таких гребінців завжди виглядають стильно і сучасно. На особисте життя у них часто немає часу, тому вони довго бувають без пари. До партнера у них високі вимоги, тому найчастіше такі люди знаходять любов лише у зрілому віці.

  1. Жінка-консерватор

Стабільність для таких жінок перш за все. Вони впевнено йдуть своєю дорогою та залишаються вірними своїм поглядам і смакам. Будь-які зміни та нововведення викликають у них роздратування і стрес. Тому знайомі вважають їх досить консервативними.

Оскільки витягнути таких жінок із зони комфорту практично неможливо. Їх варто стати більш гнучкими та іноді впускати в життя щось незвичне і нове. Це стосується стилю, побуту, відносин з коханим. Трохи експериментів розбавлять рутину яскравими відчуттями.

Радіо ТРЕК у ТelegramViber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень