Ваш улюблений колір розповість про характер: цікавий тест

За словами біоенергетиків, від кожного кольору виходять енергетичні хвилі, а це говорить про те, що кожній людині подобається саме той відтінок, який збігається з її біополем

Чорний

Люди, які люблять чорний, відрізняються розсудливістю і спокоєм. Енергії у них хоч відбавляй, тому вони справляються з труднощами і ніколи не опускають руки. Таким людям не властиво йти на ризик.

Білий

На перший погляд, білий – це протилежність чорного, але насправді у цього кольору багато спільного. Той, хто любить білий колір, відрізняється консервативністю і стриманістю. Якщо ви віддаєте перевагу саме цьому кольору, здатні знайти спільну мову з ким завгодно.

Жовтий

Люди, які вибирають жовтий колір, є оптимістами. Вони завжди налаштовані на краще, не пасують перед труднощами. Немає таких ситуацій, в яких вони стали б нагнітати негатив на себе та оточуючих.

Помаранчевий

Якщо ви вибираєте помаранчевий, то це говорить про ваше вміння мислити нестандартно. Ви – творча натура, здатна дивитися на світ зовсім під іншим кутом. При цьому ви тягнетеся до нових знань, постійно самовдосконалюєтесь.

Червоний

З точки зору енергетики цей колір найбільш потужний. Його обирають переможці та яскраві особистості, які ніколи не здаються. Вони прямують вперед до своїх цілей, і майже не помічають перешкод на своєму шляху.

Зелений

Найбільшим плюсом людей, що віддають перевагу зеленому кольору, є те, що вони швидко поповнюють запаси сил. Труднощі долають вони швидко, так як вміють приймати правильні рішення в будь-яких ситуаціях. Схожими кольорами за своєю енергетичною природою є бірюзовий, салатовий.

Синій

Цей колір говорить про високий інтелект. Люди, яким він подобається, правильно розставляють пріоритети у своєму житті. Вивести зі стану рівноваги любителя синього кольору легко, але гнів швидко минає. Те ж саме можна сказати і про шанувальників фіолетового.

Сірий

Психологи називають людей, які обирають сірий колір, непередбачуваними. Аналізу вони майже не піддаються. Їх характер можна порівняти з книгою, в якій постійно з’являються нові сторінки.

За інформацією today.ua

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень