Паскудні риси характеру, які насправді подобаються людям

Таких усього 5

Іноді те, що ви вважаєте своїми шкідливими звичками, люди сприймають як вашу індивідуальність і шарм.

Психологи розповіли про негативні риси характеру, які насправді подобаються оточенню.  

Звичка усе переводити на жарт

Спершу така звичка може налякати, адже з несерйозною людиною навряд чи хтось захоче мати справу. Заведено вважати, що такі жартуни можуть підставити у найвідповідальніший момент.

Однак з іншого боку, нестандартний підхід і вміння розрядити атмосферу, навпаки – може врятувати ситуацію і зробити вас героєм в очах оточення.

До того ж, часто оптимісти й веселуни стають справжньою душею компанії й тими, кому довіряють найпотаємніше.

Самовпевненість, яка межує з нахабством

Звісно ж самозакоханих нахабних людей, які звикли йти по головах, мало хто любить. Утім, самовпевнених особистостей, які вміють грамотно «продати» свої або навіть чужі таланти, насправді поважають і цінують.

Такі люди приваблюють своєю харизмою, високою самооцінкою та енергійністю. Вони точно знають, чого хочуть від життя і вміють цього добиватися.

Їм не складно вести за собою людей і надихати колектив на підкорення нових вершин. Вони першими візьмуться за реалізацію задуманого і на власному прикладі покажуть, що немає нічого неможливого.

Надмірна балакучість і прямолінійність

Часом гіпертовариськість може бути дуже корисною. Така риса допоможе налагодити контакти, отримати бажану посаду чи навіть знайти партнера для реалізації якогось перспективного проєкту, адже чим більше ви розмовляєте з людьми, тим більше шансів, що ви знайдете однодумців і навіть друзів.

Що ж стосується прямолінійності, то ця риса характеру теж може бути корисною оточенню.

Люди завжди у вас впевнені, адже знають, що на вас можна покластися. У разі чого, ви не станете брехати й викручуватися, намагаючись вийти з якоїсь делікатної ситуації.

Зайва відвертість

На думку психологів, особистості, які здатні розкритися практично при першій же зустрічі, викликають більше поваги й довіри, ніж ті, які випитують інформацію, не розповідаючи нічого взамін.

Однак тут головне не переборщити і не видати чогось такого, що згодом зможуть використати проти вас.

Просто визначте для себе речі, про які ви спокійно можете розповідати навіть незнайомцям.

Боротьба за правду і справедливість

І це прекрасно, якщо ваша прямолінійність не межує з абсурдом і не суперечить інстинктам самозбереження.

Психологи запевняють, що такі особистості ніколи не зрадять, адже їм можна довірити якийсь важливий проєкт або таємницю і не перейматися тим, що про це дізнаються конкуренти.

Аби не потрапити під роздачу у найвідповідальніший момент і направити вашу принциповість у потрібне русло, ваші партнери (колеги чи друзі) завжди намагатимуться тримати вас біля себе і не дратувати.

Потреба у плітках та інтригах

Виявляється, ваша любов перемивати кісточки знайомим може бути не настільки дратівливою, як ви могли б подумати.

Попри те, що самі по собі плітки та інтриги викликають незадоволення і нерозуміння, для більшості індивідів це спосіб із вами зблизитися. Це сприймається як загальна справа.

Особливо винахідливі стараються тримати таких людей біля себе, щоб завжди бути у курсі останніх подій і вчасно адаптуватися до нових умов. Головне - не переходити за межі дозволеного й надмірно не захоплюватися пліткарством.

Патологічна сором'язливість

Якщо ви завжди вважали, що ваша сором'язливість діє іншим людям на нерви, то можете заспокоїтися.

Психологи стверджують, що сором'язливі особистості, здатні залитися рум'янцем під час збентеження,

насправді викликають більше довіри і симпатії, на відміну від самовпевнених пройдисвітів, які намагаються пробитися у житті за рахунок інших.

За матеріалами Ukr.Media

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень