7 особливо щасливих імен: їхні власники - надзвичайні люди

Вони роблять цей світ кращим

Усі імена мають свою історію та значення. Зокрема, науковим дослідженням імен займається галузь мовознавства ономастика, яка досліджує історію, використання і походження імен.

Але, якщо відійти від науки...

Давно відомо, що ім’я людини – ще до особистого знайомства – може багато про неї розповісти.

Ми зібрали сім імен, які більше від інших притягують до своїх власників щастя. Люди з цими іменами - надзвичайно сильні і талановиті особистості.

Богдан або Богдана - Богом дані

Це ім’я прийшло до нас зі старослов’янської мови і перекладається як «Божий дар».

Люди з таким іменем дуже спокійні та врівноважені, знають собі ціну і легко сходяться з іншими людьми.

Приймаючи певне рішення, вони ретельно зважують усі «за» і «проти», тому часто досягають значних успіхів у бізнесі. А ще - проявляють неабиякі здібності як до творчості, так і  до техніки, та вміють приймати нестандартні рішення.

У сімейному житті Богдани завжди займають позицію лідера, всіляко оберігаючи сім'ю. Власники цього імені дуже люблять дітей.

Ірина - мирна

У перекладі з грецької мови – світ або спокій. Це означає, що у жінок з таким іменем чудовий характер. Абсолютно до всього вони ставляться з розумінням і щирим інтересом.

Власниці цього імені можуть досягати запаморочливих успіхів у різних сферах, оскільки вміють планувати своє життя і час та мають неабияку витримку. У них є творча жилка та гострий розум.

Крім того, Ірини володіють даром переконання, тож з легкістю сходяться з людьми й отримують те, що їм потрібно.

Такі жінки щасливі у сімейному житті. Вони турботливі дружини і мами, їх обожнюють діти.

Іван – «милість Бога»

Одне з найпопулярніших у світі імен, яке має різні варіації: Іоанн, Ян, Жан, Джон, Айвен, Йоханан.

У володарів цього імені сильний ангел-охоронець, який оберігає їх від усіх негараздів. Загалом це сильні, вольові особистості, які ніколи нікому не підкоряються. Однак свої рішення вони приймають під впливом настрою й іноді бувають зверхніми, тож довіряти трохи складно.

Разом з тим, завдяки лідерським якостям і настирності, Івани часто стають знаменитими. У роботі вони необов’язкові та непосидючі, тож зазвичай обирають легку неофісну роботу.

В нумерології імені Іван відповідає число 2. «Двійки» завжди прийдуть на допомогу близьким. Ці чоловіки не розтрачують себе на випадкові зв’язки і цінують більш глибокі почуття. Шлюб вважають надзвичайно серйозним кроком, тож це рішення зазвичай приймають доволі довго. Це чудові господарі, які допомагають дружинам у побутових справах й обожнюють створювати щось власноруч.

Своїх дітей власники такого імені люблять понад усе, тож якщо у сім’ї раптом виникають проблеми – вони зроблять усе можливе, щоб до розлучення справа не дійшла.

Микола - переможець народів

У різних країнах є кілька варіацій цього імені: Нік, Ніколас, Ніколаус, Нільс, Мікус. Крім того, існує також жіноча форма імені, яка не поширена в Україні, але популярна в Європі та США – Ніколь.

Про це ім’я кажуть, що воно «сильне» і «надійне», проте наділяє свого володаря різними суперечливими якостями.

У характері такого чоловіка об’єднуються товариськість і небалакучість, ініціативність і повільність, дружелюбність і деспотичність, життєрадісність і педантичність. Із ними буває досить складно знайти спільну мову.

Нерідко Миколи мають дуже розвинену інтуїцію, що допомагає їм уникати неприємностей, заздалегідь прогнозуючи їх.

Такі чоловіки практично завжди однолюби – якщо Микола зустрів свою єдину, то вже за кілька побачень може зробити їй пропозицію, аби якнайшвидше створити міцну щасливу сім’ю.

Наталя – рідна чи благословенна

Це жіноче ім'я – одне з найбільш щасливих. Володарки цього імені впевнені у собі, наполегливі і цілеспрямовані. Вони ніколи не зупиняються перед труднощами й щодня готові «звертати гори».

На першому місці у Наталь завжди стоїть моральність. Вони дуже комунікабельні та щирі й хоча іноді «заводяться» через дрібниці, швидко заспокоюються і визнають свої помилки.

А ще Наталі надзвичайно працьовиті і намагаються «брати максимальну висоту» у кар'єрі, тож доволі часто добиваються високих посад. Завдяки своїй товариськості, ці жінки завжди перебувають у центрі уваги, можуть повести за собою людей і створити справжню команду професіоналів.

Власниці цього імені зазвичай однолюбки, але закохуючись, вони просто «втрачають голову» і готові повністю віддатися почуттям. До створення сім’ї вони підходять надзвичайно відповідально, тож згодом стають найкращими дружинами й мамами. Зазвичай Наталя – беззаперечна лідерка у сім’ї, думку якої цінують і поважають.

Олександр – захисник

Це одне з найпопулярніших у світ імен. У різних країнах є кілька його варіацій: Алекс, Олесь, Лесь, Алехандро, Алешандре, Іскандер та інші.

Серед чоловічих імен це ім'я вважається особливо щасливим і вдалим. Його власники наділені багатьма позитивними рисами: вони завзяті й наполегливі, чесні та віддані, товариські та впевнені у собі. Крім того, завжди готові на самопожертву заради людей, яких цінують.

Зазвичай Олександр – душа компанії. Однак ділитися своїми думками і переживаннями він буде далеко не зі всіма. Попри свою стійкість і внутрішню силу, разом з ним завжди має бути віддана друга половинка, яка йому довіряє і підтримає у будь-якій ситуації.

На жаль, у кожної медалі існує друга сторона, тож добрий і благородний Алекс часом поводиться надто владно і може стояти на своєму до останнього - навіть коли у власній правоті варто було б засумніватися.

Олександри доволі часто займають керівні посади або ж створюють власний бізнес. У стосунках з протилежною статтю вони також завжди «на висоті» – переважно їхні кохані почуваються королевами. Але якщо справа дійде до сварки, переконати Олександра у чомусь може виявитися непосильним завданням.

Ольга – світла, сонячна, мудра

Ольга вважається жіночою формою імені Олег. Існують також варіації Хельга і Єлга.  

Жінки з таким іменем - дуже яскраві особистості. Це сонячні та відкриті люди, досить сильні та працьовиті. Якщо Ольга вирішила щось зробити – її вже ніщо не зупинить. Саме це допомагає їм будувати успішну кар’єру і створювати міцну сім’ю.

Характер власниць цього імені часто складний і на перший погляд незрозумілий. Вони одночасно емоційні та врівноважені, вимогливі та поблажливі до інших.

Ольги особливо зосереджені на власних думках і почуттях: дуже багато часу вони присвячують самоаналізу. Зазвичай такі роздуми допомагають їм у роботі і стосунках, та іноді чаша їхнього терпіння переповнюється і вони вже не можуть стримати свого роздратування й злості.

Та разом з тим, Ольги - чудові дружини. Вони вірні і покірні, не прагнуть командувати чоловіком, люблять сімейні посиденьки і походи у кіно з дітьми.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень