«Українки з пишними формами – недооцінені», – дизайнер

50% українок носять розмір 50+

За статистикою, половина жінок у нашій країні мають більш як 50 розмір одягу, але багато брендів цього не враховують.

Про це в інтерв’ю Укрінформу розповів український дизайнер Андре Тан.

З приводу еталону фігури, то українські жінки завжди були смачними, апетитненькими. У них завжди були хороші стегна, хороші груди, вони ніколи не були розміру S або XS. Це більше європейська тенденція.

 

За статистикою, 50% жінок у нашій країні більші 50-го розміру, тому мені завжди дуже шкода, що багато брендів не враховують цього, - каже дизайнер.

Андре Тан додав, що не вважає доцільним виснажувати себе суворими дієтами чи рахувати калорії, бо коли жінка голодна, вона зла. А якщо вона зла, то «їсть» спершу своїх співробітників на роботі, а вдома – дітей і чоловіка.

Жінка має любити себе такою, якою вона є, але у наших жінок чомусь дуже низька самооцінка. Після того, як я був експертом кількох сезонів шоу «Модель XL», я зрозумів, що ці жінки недооцінені, - розповів він.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень