Український «Мілан»? За 20 днів на Рівненщині хочуть створити більше десятка брендів одягу

З етноелементами

Більше десятка нових брендів етнічного одягу хочуть створити на Рівненщині. Артпростір "Ладомирія", який протягом десяти років досліджує національні вбрання Волині, запустив проєкт під назвою «Майстерня етнобрендів».

Розташовується артпростір у Радивилові. З 1 вересня 13 учасниць з різних міст України навчаються там старовинним технікам виготовлення одягу. Їх модельєрки поєднають з сучасними трендами, аби українські національні елементи вбрання стали частиною повсякденного луку.

Для кожної з учасниць "Ладомирія" допоможе створити власний бренд, розповідає координатор «Майстерні етнобрендів» Володимир Іорамашвілі:

Ми запаковуємо всі колекції в окремі для кожної з учасниць етнобренди. Це назва, логотип, фірмовий стиль, сторінки в соцмережах і так далі. Разом із учасницями отримуємо 13 нових етнобрендів і 13 нових постатей.

До 20 вересня учасниці Майстерні мають створити власні колекції одягу та презентувати їх у Рівному. Організатори артпростору «Ладомирія» розповідають, що вже тривалий час намагаються популяризувати український національний одяг, утім широкого застосування він не знайшов. Новим кроком у популяризації етніки, на їхню думку, стане «Майстерня етнобрендів».

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень