Збільшення зарплати – Козорогам, проблеми через впертість – Левам: гороскоп на 28 квітня

А Риби зможуть реалізувати свої бажання

ОВНИ

Що б не відбувалося, не можна діяти спонтанно або необдумано. Якщо відчуваєте, що обстановка навколо вас починає загострюватися, постарайтеся не виявитися в епіцентрі подій.

ТЕЛЬЦІ

Зосередьтеся на вирішенні поточних питань, а з'ясування відносин і пошук винних відкладіть на потім. Не забувайте підтримувати близьких людей і самі не відмовляйтеся від допомоги. Намагайтеся більше відпочивати і добре виспатися.

БЛИЗНЯТА

Починається сприятливий період для подолання внутрішніх конфліктів. Ви зможете побачити власні бажання і цілі, відмовитися від давніх страхів і помилок, що заважають рухатися вперед. Вдало повинні пройти ділові переговори і підписання важливих документів.

РАКИ

Цей день підходить для ухвалення доленосних рішень. Дійте сміливіше і вірте в успіх. Також це прекрасний період для самотніх людей, які шукають кохання – зараз ймовірність зустріти свою другу половинку значно зросте.

ЛЕВИ

Ви будете надзвичайно впертими і це неабияк дратуватиме оточуючих. Трохи поступливості з вашого боку змінить ситуацію і вам вдасться уникнути конфлікту. Також цього дня будьте обережними з особами протилежної статі.

ДІВИ

При можливості, не давайте обіцянок, не беріть на себе зайвих зобов'язань і не довіряйте нікому. Не варто зараз затівати важливу розмову з рідними, особливо з коханими.

ТЕРЕЗИ

Вам потрібно бути привітнішими з людьми. Навіть з тими, хто вам не до вподоби. У фінансовій сфері бажано дотримуватися принципів розумної економії.

СКОРПІОНИ

Постарайтеся не давати хід своїм негативним емоціям. Від спілкування з людьми, які викликають дискомфорт, потрібно відмовитися, бо не втримаєтеся і наробите дурниць.

СТРІЛЬЦІ

День може подарувати нові цікаві перспективи, особливо в професійній сфері. Для цього потрібно продемонструвати не лише бажання, але й хватку.

КОЗОРОГИ

Якщо ви розраховуєте на підвищення або збільшення зарплати, то поговоріть про це з керівництвом саме цього дня. В особистому житті вам теж треба діяти сміливіше.

ВОДОЛІЇ

Зараз ви як натягнута струна і реагуєте на все дуже гостро, тому важливу розмову краще перенести. Також є ризик обману, причому дуже вправного. Не довіряйте людям, які занадто багато обіцяють.

РИБИ

День буде напруженим, але попри це все, що ви задумали, вам вдасться реалізувати. В особистих стосунках пануватиме гармонія ви можете розповісти партнеру про свої бажання, і він втілить їх у життя.

 

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень