Більше грошей – Скорпіонам, незвична подія – Стрільцям: гороскоп на 23 квітня

А в житті Водоліїв можуть відбутися кардинальні зміни

ОВНИ

Вас очікують ділові та особисті побачення, а також оформлення важливих паперів. Це буде насичений день, але результат вас потішить.

ТЕЛЬЦІ

Зараз вам потрібно привести в порядок документи, щоб підготуватися до нової хвилі ділової активності та до несподіваних перевірок.

БЛИЗНЯТА

Хороший день для колективної роботи, спільних заходів. Прислухайтеся до порад друзів - вони будуть напрочуд правильними, своєчасними і точними.

РАКИ

Цього дня ви матимете реальний шанс відзначитися на роботі. Головне, не лінуйтеся, не розслабляйтеся і не відволікайтеся на другорядні деталі, бо згаяний час дуже важко буде надолужити в майбутньому.

ЛЕВИ

Ви відчуєте врівноваженість думок і почуттів. У спокійній обстановці вам вдасться впоратися з багатьма поточними справами. Ви зможете розібратися навіть у найбільш заплутаних ситуаціях.

ДІВИ

Напружена обстановка на роботі може негативно вплинути на вашу психіку. Від вашої стриманості в поведінці будуть залежати подальші кар’єрні успіхи.

ТЕРЕЗИ

У вашому житті починається період оновлення. Ви зможете налагодити перспективні зв'язки, які з часом виведуть вашу справу на новий рівень.

СКОРПІОНИ

Зорі переконані, що вам вдасться поліпшити матеріальне становище. Але тільки у тому випадку, якщо ви проявите зібраність і вміння концентруватися на головному.

СТРІЛЬЦІ

Цього дня відбудеться якась незвична подія, яка призведе до зміцнення особистих стосунків. Ви будете надзвичайно привабливими в очах оточуючих і зумієте привернути до себе увагу нових шанувальників.

КОЗОРОГИ

Не все зараз складатиметься гладко, але частину питань вам вдасться вирішити цього дня. Також використовуйте будь-яку можливість змінити на краще своє особисте життя. Проявіть далекоглядність і вміння знайти компроміс - це, мабуть, єдиний спосіб уникнути необдуманих рішень.

ВОДОЛІЇ

Кардинальні зміни в житті можуть бути пов'язані зі зміною роботи, місця проживання, з укладанням шлюбу або й розлученням.

РИБИ

Цього дня зросте ймовірність помилок у роботі. Також ви можете бути не надто коректними з оточуючими. Контролюйте себе краще.

 

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень