Невеликий стрес – Стрільцям, вибір між приємним і необхідним – Рибам: гороскоп на 2 травня

А Тельцям не варто уникати знайомств

ОВНИ

Вам необхідно переосмислити накопичений досвід. Не варто прислухайтеся до чужої думки: надмірна довірливість може обернутися фінансовими втратами.

ТЕЛЬЦІ

Вас чекає цікавий день. Нові знайомства будуть довгостроковими та можуть згодом стати фундаментом для просування по службі або побудови міцної сім'ї.

БЛИЗНЯТА

Спілкування зі старими друзями може стати причиною непорозумінь, внесе сум'яття і викличе у вас зайве роздратування. Намагайтеся уникати таких зустрічей.

РАКИ

День сприятливий для самовираження і зміцнення авторитету. Постарайтеся реалізувати творчі пориви. Цілком ймовірно, що незабаром відкриються нові джерела для заробітку.

ЛЕВИ

Цього дня потрібно прислухайтеся до голосу інтуїції. У той же час, не нехтуйте порадами близьких людей.

ДІВИ

Дрібні сварки з коханими можуть призвести до дуже великого скандалу. А, можливо, й до повного розриву стосунків. Тому тричі подумайте, перш ніж висловлювати претензії.

ТЕРЕЗИ

Цей день подарує душевну рівновагу та спокій. Зорі пророкують зустрічі з давніми друзями, теплі й задушевні розмови з близькими вам людьми.

СКОРПІОНИ

Переглянете свої відносини з оточуючими. І будьте чесними з собою. Також постарайтеся уникати обіцянок.

СТРІЛЬЦІ

Зараз не варто експериментувати та будувати серйозні плани. Ймовірний невеликий стрес, але невдовзі все владнається.

КОЗОРОГИ

Розберіться в своїх планах, думках і вчинках, оскільки ви повинні бути готові до несподіваного повороту долі. Особисте життя також зажадає від вас обережності і уваги.

ВОДОЛІЇ

В особистому житті зорі радять проявити великодушність, пробачити образи. Також попереджають про можливе швидке завершення любовного зв'язку. Треба бути уважними та обережними, хоча не все буде залежати від вас.

РИБИ

Вам доведеться зробити вибір між приємним і необхідним. Можливе загальне незадоволення і бажання змінити життя. Не піддавайтеся негативним думкам, бо інакше ризикуєте застрягнути в депресії надовго.

 

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень