Нова закоханість – Дівам, несподівана удача – Левам: гороскоп на 6 травня

А Скорпіонам доля посилатиме знаки

ОВНИ

Події цього дня змусять переглянути відносини з друзями. Не виключено, що доведеться розірвати давні дружні зв’язки.

ТЕЛЬЦІ

Не перестарайтеся на роботі, бо зайва напруга не додасть вам здоров’я. Та й вашу натхненну працю навряд чи помітить керівництво.

БЛИЗНЯТА

Ваше становище у всіх сферах життя знаходиться у нестійкому стані, тому будьте обережними й не приймайте важливих рішень. Можливі неприємності через плітки та наклепи таємних недоброзичливців. 

РАКИ

Цього дня ви можете отримати дуже гарну звістку, яка змінить ваше найближче майбутнє. Також очікуйте на вигідні пропозиції, які дадуть швидку вигоду.

ЛЕВИ

Ви схильні переоцінювати свої сили та можливості, забуваючи, що вони не безмежні. Будьте уважні до своїх коханих - вірогідні розбіжності, які можуть призвести до повного розриву.

ДІВИ

Ви знайдете нове джерело енергії. Не виключено, що це буде нова закоханість. Якщо ваше серце вільне, то уважніше придивіться до свого оточення.

ТЕРЕЗИ

Зорі обіцяють вам несподівану удачу або дуже сприятливу ситуацію для фінансового злету. Більше часу треба приділити своїм коханим, бо брак уваги може загострити конфлікт, який вже давно назріває.

СКОРПІОНИ

Цей день може змінити ваше життя, тому намагайтеся зробити все правильно. Звертайте увагу на знаки долі та ухвалюйте усі рішення самостійно.

СТРІЛЬЦІ

Ви будете випромінювати добро цього дня. Ваша присутність допоможе створити атмосферу довіри, затишку та душевної теплоти у будь-якому колективі. Тому не дивуйтеся, що люди потягнуться до вас.

КОЗОРОГИ

Зорі прогнозують успіх в пошуках додаткових джерел доходу або переході до нових видів діяльності. Завдяки свіжим ідеям або вибору нової стратегії ви вдало проведете ділові переговори. 

ВОДОЛІЇ

Швидкість реакції, здатність знаходити свіжі рішення - все це допоможе вам створити передумови для кар’єрного росту та покращення фінансових справ. Постарайтеся добре виспатися та менше переживайте через дрібниці.

РИБИ

Цього дня вас накриє хвиля пригод і нових інтересів. Велике задоволення ви отримаєте від зміни обстановки. Можливо, вам вдасться зав'язати кілька нових ділових знайомств, які будуть багато значити у вашому житті.

 

 

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень