Вигідна робота – Скорпіонам, неприємні пригоди – Дівам: гороскоп на 30 квітня

А в Козорогів можуть виникнути проблеми з фінансами

ОВНИ

Чим більше часу ви проведете наодинці, тим більше зробите. Зараз для реалізації поставлених завдань знадобляться спокій, терпіння і тверезий розрахунок.

ТЕЛЬЦІ

Ваше красномовство може покращити ваше матеріальне становище, тому не бійтеся говорити. І хоч прибуток буде не надто великим, але зайвими ці гроші точно не будуть.

БЛИЗНЯТА

Сприятливий період для відновлення і зміцнення зв'язків або надання допомоги близьким. Проблеми, які виникнуть цього дня, будуть результатом помилок минулого. Вам потрібно проаналізувати їх, щоб не повторювати в майбутньому.

РАКИ

Професійні прорахунки змусять вас зануритися з головою в роботу. Знадобиться чимало зусиль і неординарних рішень. Вам вдасться використати свої здібності для самовираження і зміцнення становища.

ЛЕВИ

Зорі пророкують вам успіх у любовних справах. Вас чекають цікаві знайомства. Приємне товариство допоможе відволіктися від турбот.

ДІВИ

Цього дня можливі неприємні пригоди, тому будьте дуже обережними. Прораховуйте кожен свій крок, аби уникнути помилок.

ТЕРЕЗИ

Вірогідні підтримка і розуміння людей, яких ви не вважали своїми однодумцями. Це може вас спантеличити. І це правильно – не варто довіряти цим людям.

СКОРПІОНИ

Ваш успіх буде залежати від вміння аналізувати ситуацію та вчасно реагувати. Завдяки діловій активності та відповідальності ви можете отримати вигідну пропозицію щодо участі у спільному проєкті.

СТРІЛЬЦІ

Перша половина дня несприятлива через вашу незібраність, тому у цей період не рекомендується робити великі покупки чи укладати договори. Наприкінці дня вам вдасться зібратися і виправити деякі помилки.

КОЗОРОГИ

Ваші фінансові справи погіршаться. Існує велика ймовірність крадіжок, тому пильнуйте. Будьте особливо уважними й до своїх дітей.

ВОДОЛІЇ

День сприятливий для ділової активності - ви не зустрінете жодних перешкод. Також нарешті можна на якийсь час забути про сварки та нерозуміння.

РИБИ

Дотримуйтеся характерного для вас відсторонення від людей і чужих проблем. Уникайте відвертих бесід і нікому не розповідайте про свої плани.

 

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень