Одним розвиток, іншим – криза у стосунках: гороскоп на травень для всіх знаків Зодіаку

Потрібно встигнути зробити якомога більше справ до 26 травня

Перша половина травня пройде відносно спокійно, але в цей час потрібно встигнути зробити якомога більше, тому що з 26 травня розпочнеться коридор затемнень.

Завершення місяця дуже непросте, тому заздалегідь подбайте про свій фінансовий комфорт і моральний спокій.

ОВЕН

Внутрішній потенціал посилюється, ви відчуєте приплив життєвої енергії, але не кидайтеся в крайнощі – грамотно розподіліть свої сили.

Успіх багато в чому залежить від сили волі й здатності контролювати свої емоції. Наприкінці місяця можливі ситуації, що випробовуватимуть вас на міцність.

ТЕЛЕЦЬ

У квітні посилиться конкуренція на роботі й можливий тиск з боку керівництва. Намагайтеся говорити про себе, про свої досягнення й озвучуйте свої ідеї та думки.

Щоб не сталося, у вас є реальна можливість трансформувати негативні риси у чесноти.

БЛИЗНЯТА

Протягом місяця відбуваються важливі події, які принесуть зміни у ваше життя. Можливі відновлення особистих і ділових взаємин, несподівані зустрічі й події в особистому житті.

До кінця місяця можете втратити відчуття стабільності, відчуватимете деяку тривожність і навіть паніку. Намагайтеся не завантажувати себе справами й діяти обдумано.

РАК

Можуть спостерігатися перепади в настрої, можливі напади гніву і дратівливості. Можуть загостритися хронічні захворювання. Потрібно втриматися від поспішних висновків та дій, адже виправити помилки, вчинені у третій декаді місяця, буде складно.

У травні перевіряється рівень вашої усвідомленості.

ЛЕВ 

Максимальну свободу дій ви отримаєте в першій половині травня. У цей період вам вдасться взяти на себе роль лідера і реалізувати деякі свої цілі й завдання.

Грошові питання викликають тривогу, однак все буде добре, якщо ви відкладете важливі покупки на деякий період.

 

У фінансових справах можливі різні несподівані події, що виходять за рамки повсякденних турбот, доведеться багато міняти, підлаштовуватися під обставини.

ДІВА

З'явиться прагнення до оновлення особистих відносин, можете спробувати подолати нудьгу й урізноманітнити буденність. Внутрішнє напруження фізичних і психічних сил бажано направити на зовнішню активність.

У першій половині травня намагайтеся максимально проявити свої лідерські якості.

ТЕРЕЗИ

До кінця місяця відчуваєте посилення емоційності, чутливості та агресивності. Можете легко піддатися чужому впливу й управлінню. Щоб позбутися від негативних думок та емоцій, корисна інтенсивна фізична діяльність, повна віддача роботі, спорт.

Утримайтеся від суттєвих витрат – вони можуть виявитися непотрібними.

СКОРПІОН

Ваше духовне зростання передує особистісному, а ще – майбутньому досягненню цілей. Ви здатні будь-яку ситуацію трансформувати у потрібному вам напрямку, мобілізуйте внутрішній резерв в кризових ситуаціях.

Намагайтеся спілкуйтеся з друзями й ділитися своїми переживаннями. Усамітнення може дати головні болі, емоційні зриви та зайву напруженість.

СТРІЛЕЦЬ

У квітні посилиться ваш енергетичний потенціал. Через це можуть ускладнитися взаємини з колективом. Підвищується небезпека постраждати в місцях великого скупчення людей. Скористайтеся потенціалом цього місяця.

Аналізуйте пройдений шлях, зробіть правильні висновки й спробуйте знайти душевний спокій.

КОЗОРІГ

Цього місяця з'явиться почуття впевненості в собі, а також вміння зосередитися на розв'язанні складних проблем. Емоційна стриманість допомагає навести порядок у своєму житті, в сімейних відносинах і в професійній сфері.

Будьте серед людей, проявляйте активність, цілком можливий сприятливий збіг обставин для вас.

ВОДОЛІЙ

Хороший період для творчості – з'явиться натхнення, знайдуться можливості для розв'язання наболілих питань. Сприятливий місяць для духовного розвитку й філософських роздумів.

Постарайтеся завершити всі важливі справи до 26 травня. В кінці місяця варто знизити свою соціальну активність і зосередитися на сімейних справах.

РИБИ

У першій половині місяця відповідний час для розмов із начальством. Ви відчуваєте впевненість у собі та своїх діях, знайдете спокій, силу й енергію.

Підвищиться ваша чутливість до оточення, а ще ви зможете вирішити суспільні та соціальні питання.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень