Незабутній день – Терезам, мудрі рішення – Козорогам: гороскоп на 1 травня

А Близнятам доведеться прикидатися

ОВНИ

Не бійтеся взяти на себе відповідальність за нову справу: ви зумієте впоратися з нею краще за всіх. Повірте в себе й оточуючі теж не будуть сумніватися у ваших силах.

ТЕЛЬЦІ

Цього дня відбудеться незапланована зустріч, яка принесе величезну вигоду для вас. Намагайтеся з самого початку продемонструвати ділову хватку.

БЛИЗНЯТА

Вам доведеться цілий день посміхатися та погоджуватися з тими людьми, з якими вам неприємно спілкуватися. Але такі правила ввічливості. Втіште себе тим, що вам доведеться прикидатися зовсім недовго.

РАКИ

Скільки б не було у вас справ, а переносити зустріч у жодному разі не варто. Зараз не час відмовлятися від свого слова й шукати виправдання. Зустріч принесе вам багато користі. Вже за кілька днів ви зможете у цьому переконатися.

ЛЕВИ

Цього дня багато з того, над чим ви так довго працювали, хтось може легко перекреслити. Намагайтеся захистити свою роботу, але без надмірних емоцій.

ДІВИ

Присвятіть цей день вирішенню особливо важливих справ. Можливо, саме зараз у вас з’являться нові і дуже приємні знайомства. 

ТЕРЕЗИ

Ви так добре будете справлятися зі своїми справами, що вам шкода буде, що вони закінчуються. Втім, гарний настрій від виконаного завдання ще довго буде вас супроводжувати. Цей день може стати незабутнім.

СКОРПІОНИ

Вам не даватиме спокою якесь ваше бажання, яке ніяк не вдається втілити. Не сидіть цього дня склавши руки, робіть щось для його реалізації.

СТРІЛЬЦІ

Якщо ви хочете бути в центрі уваги, то доведеться докласти чимало зусиль. Вас вперто не помічатимуть, а до вашої думки не надто будуть прислухатися. Однак у вас вистачить сил змінити це.

КОЗОРОГИ

Ви будете діяти несподівано, але мудро. Маєте нагоду здивувати людей, які не вірили, що ви можете генерувати хороші ідеї.

ВОДОЛІЇ

Ви втомилися від одноманітності, тому намагайтеся внести елементи творчості у те, чим займатиметеся. І головне – не думайте про проблеми – зорі впевнені, що незабаром все владнається.

РИБИ

Вас доведеться довго переконувати у тому, що на світ треба дивитися позитивніше та з більшим ентузіазмом. Цього дня у вас будуть депресивні настрої, але знайдуться люди, які не дозволять вам сумувати.

 

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063-73-4-106-4

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень