Проблеми з дітьми – Овнам, зміцнення авторитету – Стрільцям: гороскоп на 7 травня

А Раки почуватимуться всесильними

ОВНИ

Зорі радять поки не розширювати сферу діяльності, не займатися новими справами та не давати поради. Ввечері можливе погіршення у відносинах батьків і дітей.

ТЕЛЬЦІ

Зараз відповідальний період для вас, тому уникайте експериментів і дійте лише перевіреними способами. Прагнення до екстравагантності може мати не надто приємні наслідки.

БЛИЗНЯТА

Доля знову готує вам випробування. Цього дня вас наздоженуть давні проблеми або відкладені справи, для вирішення яких потрібні і час, і серйозні фінансові витрати. Навіть у стабільних парах можливі розбіжності через зайнятість.

РАКИ

Для вас не буде нічого неможливого. Ви відчуєте себе повноправним господарем своєї долі. Цього дня відбудеться те, що допоможе вам усвідомити, що приведе вас до успіху.

ЛЕВИ

Усі нові ідеї цього дня приречені на провал. На роботі можливі неприємності, але засмучуватися з цього приводу не варто, оскільки невдовзі ситуація вирівняється.

ДІВИ

Саме час переглянути свої цінності та відмовитися від застарілих поглядів. Для того, щоб мати можливість вільно рухатися вперед, необхідно скинути зайвий баласт.

ТЕРЕЗИ

Ви будете більше, ніж зазвичай, прислухатися до думки оточуючих. Будьте обережні, бо вам можуть з легкістю нав’язати свою позицію і втягнути у справи, які суперечать вашим принципам.

СКОРПІОНИ

День сприятливий для звернення до керівництва. Ваші старання будуть винагороджені, причому вже цього дня.

СТРІЛЬЦІ

Можете сміливо братися навіть за ті справи, про які маєте дуже туманне уявлення. Ваші оптимізм і наполегливість піднімуть вас в очах оточуючих. Будь-які зустрічі пройдуть вдало.

КОЗОРОГИ

Якщо вам вдасться позбутися хоча б однієї негативної риси характеру, то це буде великою перемогою і початком нового вдалого етапу у житті. Попрацюйте над собою.

ВОДОЛІЇ

Все задумане цього дня може втілитися у життя. Головне - триматися подалі від ненадійних людей, навіть якщо вас пов'язує багаторічне знайомство.

РИБИ

Сміливо рухайтеся вперед - природжена м'якість і зовнішня чарівність допоможуть вирішити конфлікти. Не відмовляйтеся від допомоги, якою б незначною вона вам не здавалася.

 

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень