Незабутня пригода – Ракам, максимальна відвертість – Близнятам: гороскоп на 9 травня

А Стрільцям підуть на користь гарячі вечірки

ОВНИ

Не варто починати нові справи, оскільки вам буде складно їх завершити. До того ж, ще й деякі особи спробують перекласти на вас свої проблеми.

ТЕЛЬЦІ

Вам потрібно уважніше прислухатися до своєї інтуїції - вона підкаже правильне рішення. Якщо в якийсь момент вам здасться, що ви не довіряєте людині або ситуації, то не ігноруйте це відчуття.

БЛИЗНЯТА

Цього дня потрібно бути відвертими, оскільки від цього буде залежати ваше майбутнє. Не виключено, що саме зараз відбудеться зустріч з людиною, яка стане вашим діловим партнером.

РАКИ

Ви чудово проведете час у компанії своїх коханих. Куди б не покликала вас любов, сміливо йдіть за нею і довіртеся волі випадку. З вами може статися незабутня пригода.

ЛЕВИ

Саме час визначитися з тим, чого ви по-справжньому хочете. І обов’язково зробити перший крок до мрії, адже саме цього дня ви будете здатні на все.

ДІВИ

Вам буде важко порозумітися з людьми. Навіть з найближчими. Якщо ви відкладете з'ясування стосунків, то може спалахнути великий скандал.

ТЕРЕЗИ

Намагайтеся не приймати жодних рішень. У вас постійно виникатимуть сумніви, навіть у простих питаннях. Тому, просто відпочивайте, а зі справами розберетеся пізніше.

СКОРПІОНИ

Не намагайтеся обманювати або хитрувати, бо заведете себе у глухий кут. Вам не вдасться вирішити проблеми у такий спосіб.

СТРІЛЬЦІ

Зорі радять урізноманітнити своє життя. Цей день призначений для чогось яскравого: для пригод, побачень або гарячих вечірок.

КОЗОРОГИ

Не варто доводити комусь свою правоту. Це день протистояння, коли ви можете програти. Але вже найближчим часом усі зрозуміють, що правда була на вашому боці.

ВОДОЛІЇ

Вам потрібно забути про легковажність і не витрачати гроші на непотрібні речі. Будьте дорослими.

РИБИ

Вам варто зосередитися на власних потребах і спробувати розслабитися. Зорі радять шукати оригінальні способи релаксації.

 

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень