Проблеми з керівництвом – Близнятам, нові-старі почуття – Рибам: гороскоп на 5 травня

А Тельців винагородять за хорошу роботу

ОВНИ

Цього дня ви зможете успішно здійснити комерційні угоди, навіть пов'язані з великим ризиком. Але для цього знадобиться більше організованості та послідовності. Водночас вас чекають не зовсім приємні моменти у відносинах з дітьми.

ТЕЛЬЦІ

Ймовірно, на роботі вас просто завалять справами, але засмучуватися з цього приводу не варто, оскільки ваші старання будуть помічені та винагороджені.

БЛИЗНЯТА

Будьте дуже обережними у відносинах з керівництвом і намагайтеся не сказати зайвого. Корисним буде переглянути свій бюджет. 

РАКИ

Цього дня будь-які дії можуть обернутися проти вас, тому постарайтеся не ухвалювати кардинальних рішень. Також зараз можуть погіршитися відносини з колегами.

ЛЕВИ

Перш ніж діяти потрібно холоднокровно проаналізувати ситуацію та переконатися у власній правоті. Старання будуть відзначені, а ось помилки будуть коштувати дуже дорого. 

ДІВИ

Будьте рішучими й не випускайте ініціативу зі своїх рук. Не бійтеся братися за будь-яку роботу, хоча реалізувати свої плани й буде непросто. 

ТЕРЕЗИ

У спілкуванні з діловими партнерами потрібно правильно вибрати момент, щоб розставити необхідні акценти. Займіться плануванням своєї діяльності, аби збільшити шанси на солідний прибуток.

СКОРПІОНИ

Життєвий потенціал зростатиме і вам буде легко впоратися з найскладнішими завданнями. У вас буде можливість для зміцнення соціального та матеріального становища – не впустіть свій шанс.

СТРІЛЬЦІ

Можливі невдачі через потурання власним бажанням і егоїзм. Будьте обережними та стриманими у висловлюваннях. Подбайте про те, щоб вас оточували лише надійні люди.

КОЗОРОГИ

Ви можете відчути гостру потребу в спілкуванні з батьками, давніми друзями або у відвідуванні пам'ятних для вас місць. Зробіть так, як просить ваше серце!

ВОДОЛІЇ

Хоча у вас немає прямих ворогів, ймовірний прояв агресії з боку незнайомих осіб. Тримайтеся подалі від занадто активних людей, бо цей вир може захопити вас і підпорядкувати чужому впливу.

РИБИ

Зорі будуть прихильними до вас. День сприятливий для розв'язання сімейних проблем. Не виключено, що до вас повернуться давно забуті почуття. 

 

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень