Фінансові зміни – Терезам, посилений контроль – Водоліям: гороскоп на 14 травня

А Рибам не можна зупинятися

ОВНИ

Напружений день, пов'язаний з отриманням недостовірної інформації, а також з образами та непорозуміннями. Існує велика ймовірність сімейної сварки. 

ТЕЛЬЦІ

Сприятливий день для спілкування, нових знайомств, поновлення давніх стосунків. Ваша неординарність суджень може закласти основи майбутнього фінансового успіху, тому не соромтеся висловлювати свою думку. Також цього дня ви будете здатні привернути до себе увагу кого завгодно.

БЛИЗНЯТА

Уникайте контактів з незадоволеними і нудними людьми.  Вірогідні фінансові проблеми – найімовірніше, вам нагадають про старі борги.

РАКИ

У першій половині дня ваша енергія, що литиметься через край, вселить радість і оптимізм в оточуючих. А ось у другій половині дня можливе загострення хронічних захворювань та нещасні випадки. Бережіть себе!

ЛЕВИ

Ви зможете реалізувати нестримний порив до нових вражень. Ваша інтуїція допоможе визначити, хто справжній друг, а хто ворог. Також це прекрасний час для спілкування з представниками протилежної статі. 

ДІВИ

Не варто займатися справами, які вимагають тактовного підходу та уваги. Постарайтеся зберегти свої задуми та плани у таємниці, оскільки підступи недоброзичливців можуть звести результати до нуля. 

ТЕРЕЗИ

Можливі неприємні зміни у фінансовому становищі. Бізнесменам зорі радять не поспішати з інвестиціями. 

СКОРПІОНИ

Не йдіть на поводу в своїх ілюзій, бо це може привести до конфліктів і погіршення самопочуття. Будьте справедливими до близьких і навчіться визнавати свої помилки.

СТРІЛЬЦІ

Зорі обіцяють вам прибуток. Ваші рішучість і порядність у справах зможуть розташувати оточуючих, змусять їх піти на співпрацю. 

КОЗОРОГИ

Відкиньте всі сумніви і дозвольте відчуттю впевненості повністю оволодіти вами. Постарайтеся більше часу приділити роботі – зараз ви можете досягнути неабияких результатів.

ВОДОЛІЇ

Зараз вам не рекомендується важка фізична праця. Також уникайте суперечок і гострих дискусій. Стежте за своїми словами та витратами – є ризик наговорити зайвого та придбати зовсім не потрібні вам речі.

РИБИ

Проявляйте ініціативу і жодному разі не відступайте назад. Використовуйте всі можливості для зміцнення свого становища та авторитету. У другій половині дня емоційна вразливість може стати причиною сварки та непорозуміння з близькими людьми.

 

 

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень