Вибрики коханих – Рибам, впевнений успіх – Козорогам: гороскоп на 10 травня

А Близнят очікує несподівана насолода

ОВНИ

Зараз вам можна розслабитися й відволіктися від робочих проблем. Якими б не були ваші зусилля, вони будуть марними, а тому проведіть день у своє задоволення.

ТЕЛЬЦІ

Невдовзі очікуються злети у професійній сфері. Буде не зайвим відновити давні корисні знайомства, які можна застосувати у нових проєктах.  

БЛИЗНЯТА

Проживіть день з користю і задоволенням для себе. Саме час зайнятися будинком, сім'єю та дітьми. Ви несподівано отримаєте велику насолоду від домашніх справ.

РАКИ

Зараз не найкращий час для змін. Дійте за планом і не форсуйте події.

ЛЕВИ

Будьте сміливішими. Не соромтеся розповісти людям про ваше реальне до них ставлення. Особливо, якщо ви маєте до когось добрі почуття.

ДІВИ

Ви можете витратити дуже багато сили на виконання завдання, але результат перевершить ваші очікування. В любовних справах не можна бути егоїстом – віддавайте більше, ніж отримуєте.

ТЕРЕЗИ

Цього дня вам буде важко зібратися з думками, тому не плануйте важливих заходів. Зараз вам потрібно економити ресурси, бо невдовзі вас чекає серйозна робота.

СКОРПІОНИ

Не наполягайте на своєму, бо люди відвернуться від вас. А вам зараз знадобиться підтримка близьких. Важливі рішення можна ухвалювати лише у першій половині дня.

СТРІЛЬЦІ

Цього дня краще обмежити спілкування з коханою людиною, оскільки можуть виникнути непорозуміння і конфлікти. У іншому день буде вдалим – ви зможете реалізувати усе заплановане.  

КОЗОРОГИ

Ви будете почуватися дуже впевненими, тому не зволікайте з рішеннями. Особливий успіх чекаю тих, хто працює у сфері торгівлі.

ВОДОЛІЇ

Направте усі свої сили на підкорення кар'єрних вершин. Нові справи будуть успішними, але не вірте всьому, що чуєте й ретельно перевіряйте інформацію.

РИБИ

Кохані будуть поводитися дуже несподівано цього дня. Можливо, саме через це й відбудуться великі зміни у вашому житті.

 

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень