Фінансовий гороскоп на травень для всіх знаків Зодіаку

Відомо, кому усміхнеться удача

Астрологи склали фінансовий гороскоп на травень й розповіли, як можна буде заробити більше грошей і зберегти свій капітал в цей час, повідомляє slovofraza.

 

Овен

В травні Овни можуть втратити віру в себе, а невпевненість може привести до негативного результату в ході фінансових переговорів, співбесід.

Астрологи радять не демонструвати оточуючим своє самовдоволення. Це призведе до великих проблем і допоможе лише знайти нових ворогів і недоброзичливців.

Тельці

Тельцям в травні усміхнеться фінансова удача, але для того, щоб розглянути нові можливості, доведеться проявити більше уважності.

Попіклуйтеся про щасливе життя за допомогою не лише матеріальної складової, а й духовної. Здійснювати важливі покупки краще в середині місяця.

Близнюки

Близнюкам фінансова удача не світить, та й в цілому фортуна буде досить рідко відвідувати цих людей. У важких ситуаціях не можна пускати все на самоплив або діяти за натхненням.

Рак

Ракам необхідно якомога більше спілкуватися з позитивними і успішними людьми, переймаючи якісь їхні важливі риси, вміння, навички. Ракам варто повчитися чомусь корисному і в цілому зайнятися отриманням нових знань.

Наприкінці місяця зірки зроблять їх більш імпульсивними. Потрібно буде навчитися тримати себе в руках, особливо на роботі.

Лев

Гроші будуть йти в руки Левам. Шосте чуття направить Левів по правильному шляху в будь-якій сфері життя. У всьому, що стосується грошей, їм варто покладатися на особистий досвід.

В складних ситуаціях краще сподіватися на внутрішній голос.

Діва

У Дів очікується напружений і досить складний місяць. Це неминуче відіб'ється на фінансовій сфері.

Травень - час звільнення від страхів і невпевненості. Зараз просто не можна дозволяти собі боятися чогось або когось. Фінансова удача слідує за тими, хто оптимістичний і готовий до будь-яких поворотів долі.

Терези

Грошова удача в травні буде то приходити до Терезів, то йти від них. Це накладе свій відбиток на успіхи в роботі та бізнесі. Найголовніше зараз - не витрачати великі суми грошей і сфокусуватися на найважливіших проєктах і завданнях.

У травні можна буде вирушати в далекі поїздки й братися за те, що раніше здавалося дуже непростим і незрозумілим.

Скорпіон

Скорпіон належить до знаків Зодіаку, яким складно вибачати образи. Астрологи рекомендують навчитися прощати людей, особливо якщо ці люди залучені в роботі й у фінансових справах.

Слід якомога більше займатися колективною роботою, бути чемними з клієнтами та начальством. Це основа успіху в травні, тому що від оточуючих людей буде виходити натхнення й удача.

Стрілець

Стрільцям вдасться зміцнити своє матеріальне становище, знайти нову роботу, зробити вигідні покупки, про які вони давно мріяли.

Також у травні їм буде легше змінювати курс, братися за нові справи. Стрільці зможуть знайти нове джерело доходу, яке згодом стане основним.

Козоріг

На початку травня у Козерогів виникнуть труднощі з грошами й на роботі. Слід згадати про необхідність своєчасного відпочинку.

Зараз не можна розпорошувати енергію даремно. Козорогам слід займатися найважливішими справами. Це принесе їм прибуток.

Водолій

У Водоліїв в травні дві сфери стануть основними - духовна і фінансова. На перший погляд, вони мало чим пов'язані, але цей зв'язок куди міцніше і важливіше, ніж здається.

Потрібно прислухатися до свого серця, коли справа дійде до пошуків нового джерела доходів або натхнення.

Риби

Рибам в травні ні в якому разі не можна піддаватися сумнівам і страхам. Це стосується не тільки фінансових страхів, а й будь-яких інших. Негативні думки залишать глибокий слід на фінансовому успіху.

Астрологи радять більше працювати й менше лінуватися. Результат не змусить себе чекати.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень