Крок до грошей – Стрільцям, зміни в особистому житті – Тельцям: гороскоп на 12 травня

А Водоліїв нарешті чекає гармонія

ОВНИ

Сприятливий день для творчих зустрічей і втілення своїх задумів у життя. Є велика ймовірність того, що вам вдасться поліпшити своє фінансове становище або досягти прогресу в справах, щоправда, на нетривалий час.

ТЕЛЬЦІ

Можливі зміни в особистому житті. Чекайте несподіваних приємностей. Але не намагайтеся діяти напролом - ймовірно, задумане можна реалізувати за допомогою іншої тактики.

БЛИЗНЯТА

Прекрасний день, щоб робити кар’єру. Продемонструйте усі свої найкращі якості і керівництво це помітить. Грошові надходження або звістку про підвищення зорі обіцяють вже незабаром.

РАКИ

Зорі попереджають про ймовірні невдачі на роботі. Можливі помилки, прорахунки та підступи недругів. Спробуйте ввічливо відсторонити від себе людей, які мають до ваших справ підвищений інтерес.

ЛЕВИ

Ймовірно, цього дня вам потрібно буде прийняти ряд важливих рішень. Попри перешкоди та труднощі, ви зумієте обійти всі перешкоди.

ДІВИ

Робота зажадає великих зусиль, нестандартного погляду на звичні обов'язки і неординарних рішень проблем.

ТЕРЕЗИ

Постарайтеся не починати грандіозних проєктів, а також не довіряйте обіцянкам. Зараз ваші обережність і завбачливість виявляться доречними, як ніколи.

СКОРПІОНИ

Цей день може відчутно змінити ваше життя. Пильнуйте і не слухайте порад, покладаючись виключно на себе. Обережно поставтеся до надто привабливих пропозицій.

СТРІЛЬЦІ

Швидкість реакції, здатність знаходити правильні рішення в майже безвихідних ситуаціях, інтуїція - все це допоможе створити передумови для поліпшення вашого фінансового становища.

КОЗОРОГИ

Несприятливий день, особливо для чоловіків-Козорогів. Життєвий потенціал зараз на вкрай низькому рівні, тому контакти з партнерами або начальством будуть дуже важкими. Сімейні проблеми або побутові клопоти потребуватимуть додаткових витрат.

ВОДОЛІЇ

Цей день буде днем гармонії, самозаглиблення і влаштування особистого життя. Ваші чарівність і завзятість допоможуть вам досягти високих результатів, однак не варто форсувати події.

РИБИ

Сприятливий день для Риб, які займаються комерцією і бізнесом. Ви можете отримати приємну новину або привабливу пропозицію щодо участі у спільному проєкті. Не поспішайте дати згоду: справа вимагатиме великої кількості часу та сил.

 

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень