Легкі гроші – Тельцям, зоряний час – Козорогам: гороскоп на 17 травня

А Дівам доля дасть шанс вирішити фінансові проблеми

ОВНИ

Вам потрібно частіше довіряти інтуїції. Намагайтеся не сперечатися через дрібниці, бо маленький конфлікт може перерости у велику сварку.

ТЕЛЬЦІ

День підготував вам багато незвичних сюрпризів, але головною темою стане раптове поліпшення фінансових справ. Намагайтеся грамотно розпорядитися легкими грошима.

БЛИЗНЯТА

Ви відчуватимете дискомфорт через невпевненість, але намагайтеся не нервувати. Краще спробуйте підійти до вирішення проблем легко та творчо.

РАКИ

Цей день може стати проблемним у любовній сфері. Вам не варто довіряти усьому, що почуєте від партнера. Не виключено, що у нього є свій інтерес, який зовсім не збігається з вашим.

ЛЕВИ

Цього дня зорі рекомендують відверто поговорити з вашим обранцем про те, що вас хвилює. Контроль над емоціями вбереже вас від непотрібних сварок.

ДІВИ

День подарує вам чимало можливостей, головне, не розгубитися і скористатися шансом. Зараз ви можете вирішити фінансові проблеми.

ТЕРЕЗИ

Цього дня усі найкращі пропозиції будуть вашими. Головне, правильно себе подати. Бажано позбутися зайвої скромності та частіше заявляти про свої таланти.

СКОРПІОНИ

Вас чекає хороший день, впродовж якого ви будете насолоджуватися спілкуванням з представниками протилежної статі. Зараз можете фліртувати з задоволенням – негативних наслідків не буде.

СТРІЛЬЦІ

Використайте цей період для роздумів - аналізуйте та складайте плани. Найближчим часом вас чекають фінансові злети, але будьте обережними, щоб не зв’язатися з авантюристами.

КОЗОРОГИ

Цього дня інтерес до вашої персони різко зросте. Вам вдасться продемонструвати свої таланти та заявити про свою незамінність.

ВОДОЛІЇ

Вас чекає багато важливих зустрічей і переговорів. Це вдалий день для бізнесменів – ваша фінансова ситуація покращиться.

РИБИ

Не жертвуйте власними інтересами заради інших. Цього дня на першому місці повинні стояти ваші особисті потреби. Не соромтеся бути відвертими й говорити про свої бажання.

 

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень