Овнам – матеріальне покращення, Близнятам – конфлікти з керівництвом: гороскоп на 11 травня

А Ракам про себе нагадають люди з минулого

ОВНИ

Професійні успіхи позитивно позначаться на матеріальному становищі. Цього дня важливо не піддаватися емоціям, бо це може звести нанівець усі свої старання і зіпсувати стосунки з іншими.

ТЕЛЬЦІ

Зорі обіцяють успіх у сфері професійної діяльності. Захопленість справою і приголомшлива працездатність позитивно позначаться на результатах роботи. По обіді можливі невеликі труднощі, але не варто це брати близько до серця, оскільки невдачі обернуться успіхом.

БЛИЗНЯТА

Вам варто приготуватися до проблем або несприятливих для вас кадрових перестановок. Можливий конфлікт з керівництвом або співробітниками. Укладання договорів перенесіть на інший день.

РАКИ

Цього дня активізуються ваші давні знайомі. У тому числі й ті, які з якими ви раніше були достатньо близькими. Також у вас з’явиться неабияке прагнення до порядку і прагматизм в емоціях і стосунках.

ЛЕВИ

Здатність цілком віддаватися роботі допоможе впоратися з емоційною нестабільністю. Постарайтеся позбутися від упередженості та не давати людям і подіям суб'єктивних оцінок.

ДІВИ

Це хороший день для завершення справ і аналізу. Зорі впевнені, що вашу активність відзначить керівництво або партнери. 

ТЕРЕЗИ

Цього дня самотніх представників знаку чекає нове короткочасне захоплення. Найімовірніше, це будуть ділові знайомства, які переростуть у любовні.

СКОРПІОНИ

Починається період, сприятливий для професійної активності, яка матиме велике значення для вашої кар’єри. Тому, постарайтеся. Широта поглядів, чесність і прямота, відповідальність і цілеспрямованість сприятимуть зміцненню вашого авторитету на роботі. 

СТРІЛЬЦІ

Ви будете надзвичайно енергійними. Дуже ймовірно, що саме зараз вам вдасться реалізувати задумане. Також готуйтеся пожинати матеріальні плоди своєї напруженої діяльності. 

КОЗОРОГИ

Ваші духовні та творчі можливості зростатимуть. Покращаться подружні стосунки. День сприятливий для соціальних контактів і знайомств, які згодом стануть фундаментом для нового етапу кар'єри або солідних фінансових надходжень. 

ВОДОЛІЇ

Уникайте перенапруження, фізичних навантажень, відмовтеся від комерційних угод, пов'язаних з ризиком.  Цей день є початком важкого суперечливого періоду, коли відносини з колегами та близькими людьми будуть перевірятися на стійкість і потребуватимуть переоцінки.

РИБИ

Зайва активність на роботі, підступи недоброзичливців або власні помилки можуть уповільнити або й зовсім перекреслити ваші плани. Постарайтеся зібратися і не витрачайте життєві сили на дрібниці. 

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень