Важкі наслідки легкого флірту – Скорпіонам, марнотратство – Близнятам: гороскоп на 16 травня

А Терезам зорі прогнозують шалену пристрасть

ОВНИ

Цього дня вас буде важко зупинити. Відвідавши світські заходи ви легко налагодите контакти з впливовими людьми.

ТЕЛЬЦІ

Цей день запам'ятається вам позитивними моментами. Головне, діяти так, як хочете саме ви.

БЛИЗНЯТА

Ви можете відчути великий потяг до шопінгу й накупити непотрібних речей. Обережніше, бо можете стати марнотратником. 

РАКИ

Вам вдасться задовольнити свої амбіції. Ваші плани почнуть втілюватися у життя. Щодо особистого, то можуть виникнути непорозуміння, які дозволять вам розібратися у собі.

ЛЕВИ

Намагайтеся не висловлювати близьким людям своїх претензій. Цього дня найкраще зайнятися справами, які не вимагають прийняття швидких рішень.

ДІВИ

Головною проблемою цього дня стануть розбіжності з вашою половинкою. Намагайтеся не конфліктувати через дурниці та більше слухайте своїх коханих.

ТЕРЕЗИ

Вас чекають бурхливі пристрасті. Ви можете отримати цікаву пропозицію і вам доведеться обирати між романтичними побаченнями та звичними домашніми посиденьками.

СКОРПІОНИ

В особистому житті очікується багато метушні. Можлива несподівана зустріч з колишніми. Намагайтеся тримати себе в руках і не піддатися спокусі почати все спочатку, бо легкий флірт може призвести до серйозних проблем.

СТРІЛЬЦІ

Зверніть увагу на відносини з людьми, від яких залежить реалізація ваших планів. Спробуйте покращити ці стосунки, але не перестарайтеся.

КОЗОРОГИ

Цей день міг би бути прекрасним, якби не маленькі неприємності. Можливі непорозуміння з домашніми, але вам вдасться владнати ситуацію у найкоротші терміни.

ВОДОЛІЇ

Вчіться зберігати чужі секрети – цього дня з вами будуть ділитися таємницями навіть малознайомі люди. У той же час, намагайтеся не забувати й про власні потреби та бажання.

РИБИ

Ви не хочете зраджувати своїм звичкам і вас важко витягнути на якісь розважальні заходи. Однак у цей період вам самим захочеться розважитися і ці вихідні запам’ятаються вам надовго.

 

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень