Заздрощі – Рибам, вирішення проблем – Близнятам: гороскоп на 18 травня

А у Левів можливі непорозуміння з дітьми

ОВНИ

Цей день краще присвятити справам, які вимагають швидкого завершення. Не відкладайте їх знову, бо накличете на себе проблеми.

ТЕЛЬЦІ

День обіцяє успіх в різних ділових справах. На роботі вам зараз не буде рівних! Також зверніть увагу на прикмети - доля може послати застереження.

БЛИЗНЯТА

Можливо, саме цього дня вам пощастить вирішити проблеми, які не давали вам спокою впродовж останніх тижнів. Усе задумане спробуйте реалізувати новими методами або з іншими партнерами. 

РАКИ

Несприятливий день для комерційної діяльності. Ретельно прорахуйте свої можливі витрати та реальні доходи. Досвід друзів і близьких теж знадобиться.

ЛЕВИ

Контролюйте усе, що відбувається довкола, не давайте дітям повну свободу дій і подбайте про старше покоління родичів. На роботі можливі оптимістичні новини.

ДІВИ

Не переоцінюйте себе. Цього дня ви зможете досягти успіху тільки в тому випадку, якщо ваші вчинки будуть засновані на реальній оцінці того, що відбувається.

ТЕРЕЗИ

Ваш життєвий потенціал буде на високому рівні. Творчий порив і натхнення, реалізовані зараз, можуть піднести вас на нові, раніше недосяжні висоти. 

СКОРПІОНИ

Зорі застерігають: не можна відмовляти в проханнях, проявляти жадібність, егоїзм. Рекомендується й прислухатися до порад. Не виключено, що ви відновите дружбу з тим, з ким відносини довгий час не клеїлися.

СТРІЛЬЦІ

Зорі будуть налаштовані до вас прихильно. Особливо сприятливим цей день буде для людей мистецтва та науки.  Не виключено, що з допомогою впливового покровителя вам вдасться розпочати дуже вигідну для вас справу.

КОЗОРОГИ

Цей день буде важким через труднощі в особистому житті. У роботі результат буде залежати від вашої сили волі та підтримки Вищих сил.

ВОДОЛІЇ

Прагнення до змін за будь-яку ціну може обернутися непоправними наслідками. В особистому житті можливий остаточний розрив стосунків.

РИБИ

Вам вдасться зміцнити свої позиції – причому, і на роботі, і вдома. Намагайтеся уникати метушливих, заздрісних і агресивних людей. Можливі конфлікти через заздрощі.

 

 

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень