Гороскоп на 17-23 травня для всіх знаків Зодіаку

Водоліям - саморозвиток, а Тельцям - відпочинок

Астрологи склали гороскопи для всіх знаків Зодіаку. В період з 17 по 23 травня на нас чимало чекає випробувань.

Овен

На цьому тижні вам рекомендується приділити увагу спорту. Проводьте більше часу на свіжому повітрі. Цей період ви будете активними й сповненими сил. Постарайтеся розв'язати важливі питання, які вже накопичились, результат не змусить на себе чекати.

Телець

Цей тиждень ви будете вразливі й чутливі. Постарайтеся не «брати близько до серця» критику від колег й близьких людей. Приділіть час для себе й своїх бажань. Саме час відпочити й відірватися від роботи та побутових справ.

Близнята

Вам слід прислухатися до близьких і рідних. На цьому тижні вони зможуть дати вам слушну пораду. Спілкування з друзями допоможе вам набратися сил й дізнатися необхідну для вас інформацію. Цього тижня чудово запускати нові проєкти, а ще озвучувати керівництву свої ідей, побажання та досягнення.

Рак

Приділіть час сім'ї та близьким. Візьміть відпустку на роботі й набирайтеся сил в колі рідних людей. Цей тиждень чудово підходить для поїздок й творчих проєктів. Вам саме час зважити й обдумати свої подальші плани на найближчі місяці.

Лев

Ви можете зіткнутися з нестачею енергії, хронічною втомою і пригніченим настроєм. Вам потрібна відпустка. Приділіть час відпочинку: масаж, плавання, подорож. Порадуйте себе приємними покупками, побаченням чи зустріньтеся з друзями. 

Діва

У вас тиждень пройде спокійно і без труднощів. На вихідних можуть виникнути проблеми зі здоров'ям. Про себе нагадають хронічні захворювання, можуть виникнути загострення. Знайдіть час для відпочинку й порадуйте себе новими покупками.

Терези

Вам слід поберегти себе цього тижня від фізичних навантажень та необдуманих рішень. Зважуйте всі «за» і «проти» на роботі та в особистому житті. Не «кидайте слова на вітер», а добряче обдумуйте. Краще займіться цього тижня рутинними справами.

Скорпіон

Вам варто подбати про своє здоров'я й побільше відпочивати. У перші дні тижня може часто боліти голова. Вам краще зараз абстрагуватися від проблем й негативу людей. Зосередьтеся на своїх цілях й саморозвитку.

Стрілець

Вам краще відкласти важливі справи на пізніше. Цей тиждень може для вас приготувати багато несподіванок на роботі. Проте цей час ви можете приділити шопінгу й догляду за собою.

Козоріг

Тиждень буде для вас непростий, уникайте фізичних навантажень, можете сміливо братися за інтелектуальну роботу. Саме час проявити свої кращі сторони й вміння перед керівництвом. Чудовий період для планування й реалізації своїх ідей й проєктів.

Водолій

У цей період варто приділити увагу саморозвитку. Намагайтеся дихати на повні груди й втілювати свої плани. Зосередьтеся на собі, своїх бажаннях й прагненнях. Не чекайте допомоги чи підтримки від інших, дійте самі й отримаєте хороший результат за пророблену роботу.

Риби

Тиждень пройде для вас вдало. Ви будете почуватися краще, ніж зазвичай. У цей період можна напружитися на роботі й взяти на себе додаткові обов'язки без шкоди для організму. Постарайтеся продуктивно провести час і зробити чим більше справ. 

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень