Ці знаки Зодіаку накриє хвиля успіху до кінця травня: відомі обрані

Чи є ваш знак в списку найбільш везучих?

Відомо, кому усміхнеться удача в особистих справах, в кар'єрі й прибутку вже на при кінці травня. Гороскоп на травень 2021 склав астролог Павло Глоба.

Овен

Для Овнів завершення весни стане особливо успішним. Їх чекає везіння не тільки в професійній, але і в особистій сфері. Слід активно працювати й бути спостережливим вкінці місяця.

Телець

Тельці будуть дуже заповзятливі, що дозволить значно поліпшити взаємини з членами сім'ї та колегами. Особливо перспективні проєкти на роботі чекають вас з середини травня.

Лев

Леви зможуть досягти максимальних успіхів на роботі, але ось стосунки з коханою людиною від цього можуть постраждати. Якщо вам не вдасться знайти баланс, доведеться вибирати між діловими перемогами й спокоєм в сім'ї.

Козоріг

Козерогів чекає кар'єрне зростання. Особливо це актуально для представників знака, які займаються творчістю або працюють на державній службі. Важлива ділова поїздка очікується в кінці травня.

Риби

Риб у травні чекає удача у фінансовій сфері, вони зможуть вирішити всі свої складнощі до завершення весни. Приємні відкриття і нововведення вірогідні й в любовних відносинах. Це може бути перехід на новий рівень або досягнення гармонії з партнером.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень