Дуже вигідне знайомство – Козорогам, серйозні зміни в особистому житті – Тельцям: гороскоп на 22 травня

А Овнів чекає провал

ОВНИ

Прикро, але всі починання цього дня приречені на провал. Вам краще зупинитися, уважно озирнутися і добре проаналізувати події.

ТЕЛЬЦІ

Можливі серйозні зміни в особистому житті. Будьте рішучими: не варто зловживати терпінням долі, адже воно не безмежне.

БЛИЗНЯТА

Тих, хто в парі, чекає незабутній день. А самотніх Близнят чекають багатообіцяючі зустрічі та цікаві, але нетривалі знайомства. Уміння змінювати тактику поведінки залежно від ситуації допоможе домогтися успіху.

РАКИ

Вам цілісінький день доведеться вирішувати домашні та особисті проблеми, тому нічого серйозного краще не планувати. Цього дня можливий несподіваний поворот подій не на вашу користь.

ЛЕВИ

Постарайтеся уникати обіцянок і пліток. Зверніть увагу на своє здоров'я або здоров'я близьких. Перегляньте свій раціон та утримайтеся від жирної їжі.

ДІВИ

Розподіліть пріоритети і сміливо йдіть до мети. Зорі радять тримати золоту середину - не проявляти зайвих амбіцій або, навпаки, самоприниження. 

ТЕРЕЗИ

Вам потрібно зосередитися на головному і постаратися не відволікатися на дрібниці. Ймовірно, робочі проблеми не йтимуть вам з голови. Спробуйте відкласти ці думки до понеділка.

СКОРПІОНИ

В особистих стосунках намічається певне піднесення, однак несподівана звістка змусить на деякий час забути про любовні пригоди. Остерігайтеся травм.

СТРІЛЬЦІ

Впевненість у своїй правоті може привести до успіху у будь-якій справі. Закріпіться поки на позиціях і не претендуйте на більше, інакше ваше бажання панувати може викликати протест.

КОЗОРОГИ

Зорі обіцяють вам дуже вигідне знайомство. Намагайтеся виглядати на всі 100%. І ззовні, і в поведінці.

ВОДОЛІЇ

Випробування, які готує вам доля, легше переносити поруч із близькою людиною або довіреною особою, чия порада виручить вас. Не намагайтеся розв'язати усі проблеми самотужки та за один день.

РИБИ

Цього дня вам вдасться виправити давні помилки. Існує велика ймовірність нового знайомства або романтичних пригод. 

 

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень