Небезпечне знайомство – Близнятам, віщі сни – Левам: гороскоп на 25 травня

А Скорпіони затіють сварку з керівництвом

ОВНИ

Можливі невдачі на роботі і навіть депресія через це. Цілком ймовірно, що цей тотальний песимізм змусить вас задуматися навіть над зміною сфери діяльності. Не дійте на емоціях – зорі запевняють, що незабаром усе владнається.

ТЕЛЬЦІ

Будьте дуже обережними, спілкуючись з родичами і близькими друзями, бо ймовірний конфлікт. Уміння прощати образи та емоційна гнучкість вирівняють ситуацію та збережуть енергію для нових звершень.

БЛИЗНЯТА

Остерігайтеся нового знайомства, яке зіграє у вашому житті негативну роль. Несподівана суперечка може загострити обстановку або вирішитися не на вашу користь. 

РАКИ

Цей день вкрай несприятливий для відряджень, покупок і укладання угод. Негативні тенденції можуть серйозно вплинути на ваше уявлення про майбутнє.

ЛЕВИ

Зорі гарантують визнання та успіх в будь-якій справі. Але тільки тим, хто керуватиметься добрими намірами. Зверніть увагу на сни – зараз вони будуть пророчими.

ДІВИ

Можливі проблеми в особистому житті. Однак, не варто брати їх близько до серця – найімовірніше це будуть просто примхи ваших коханих. Відверта розмова допоможе зняти напругу.

ТЕРЕЗИ

Не виключені неприємні новини, які зможуть серйозно зіпсувати вам настрій або змусити переглянути свої відносини з деякими знайомими.

СКОРПІОНИ

Цього дня ви будете проти всіх. Вас все дратуватиме. Особливо ви будете невдоволені своїм становищем на роботі й можете спровокувати сварку з керівництвом. Зорі не радять цього робити.

СТРІЛЬЦІ

У вас може з'явиться схильність до депресії. Причому, на порожньому місці. Ви довгий час втікали від проблем, але зараз час побути наодинці зі своїми думками та розібратися у почуттях. 

КОЗОРОГИ

Чітко визначте свою мету й не відволікайтеся на дрібниці. Несподіваний екстравагантний вчинок допоможе вам досягти найбільш честолюбних задумів і цілей. 

ВОДОЛІЇ

Легковажність і потурання власним бажанням жінок-Водоліїв стане причиною сварки з партнером. Чоловікам-Водоліям варто більше довіряти своїм коханим – ймовірно,  криза у ваших стосунках відбулася через вашу підозрілість і стриманість у прояві почуттів.

РИБИ

Нові люди, що увійшли у ваше життя, можуть стати джерелом багатьох неприємностей. При можливості, спробуйте не підпускати їх надто близько до себе.

 

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень