Сильне почуття – Терезам, несподівані зміни – Тельцям: гороскоп на 20 травня

А Левам доведеться мати справу з зарозумілими людьми

ОВНИ

День сприятливий для операцій з нерухомістю. Також вас чекають ділові та особисті побачення. Не виключено, що день повністю доведеться присвятити коханим, сім'ї та домашнім справам.

ТЕЛЬЦІ

День буде насиченим цікавими подіями або несподіваними змінами в особистому житті. Зростуть ваші чарівність і шарм. Любовні стосунки принесуть радість і впевненість у власних силах. 

БЛИЗНЯТА

Життєвий потенціал знаходиться у верхній точці, однак несприятливе розташування планет буде заважати здійсненню задумів та ускладнить спілкування навіть з близькими людьми. Сварки з партнером і взаємні образи можуть повністю зіпсувати стосунки.

РАКИ

Цього дня у вас буде завидна працездатність, а значить – ви встигнете багато зробити. Також зорі радять зайнятися фінансовими питаннями – зараз усі придбання будуть вдалими.

ЛЕВИ

У ваше розпорядження надійде дуже потрібна інформація. Спробуйте правильно нею розпорядитися. Цього дня вам дошкулятимуть зарозумілі особи, тому намагайтеся уникати людних місць.

ДІВИ

Ваша чуйність може вам нашкодити. Проявляючи почуття, будьте стриманими і, можливо, навіть трохи жорсткими. Зорі запевняють, що це дозволить вам краще зрозуміти з ким ви маєте справу.

ТЕРЕЗИ

Вам захочеться відкласти деякі проблеми на потім. Не робіть цього! Краще одразу довести справу до кінця, інакше матимете неприємності. В особистому житті вас може захопити дуже сильне почуття, боротися з яким буде складно.

СКОРПІОНИ

Цей день пройде під знаком любові. Живіть у своє задоволення і відкладіть ухвалення важливих рішень. 

СТРІЛЬЦІ

У вашому житті намічається вихід на новий рівень, тому придивляйтеся до нових знайомих, оскільки саме вони стануть запорукою вашого успіху.

КОЗОРОГИ

Надлишок внутрішньої енергії може збити вас з обраного шляху, а бажання домогтися визнання і довести, що ви кращі, ніж здається, може призвести до нервового зриву або сварки з близькою людиною. Несподівані неприємності можуть значно ускладнити відносини з друзями або керівництвом. 

ВОДОЛІЇ

Постарайтеся більше часу провести з коханими – це піде на користь вам обом. Також будьте готові до приємних сюрпризів на роботі.

РИБИ

Сприятливий день для початку нових справ і проведення зустрічей. Будь-яке починання, навіть найбільш ризиковане, згодом принесе хороший дохід. 

 

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень