Які знаки Зодіаку мають вищі ризики потрапити у ДТП (РЕЙТИНГ)

Рейтинг аварійності

Стиль водіння і поведінка водія за кермом залежать від багатьох факторів. Однак астрологи впевнені, що знак Зодіаку не останній чинник, який впливає на те, який ви водій.

У компанії InsuranceHotline.com дослідили страхові випадки за останні 6 років, а також проаналізували страхову історію понад 100 тисяч водіїв. Це дало змогу скласти рейтинг аварійності за знаком Зодіаку

Терези

Перше місце в списку аварійності займають Терези. Астрологи пояснюють це тим, що представники знаку дуже довго приймають рішення, а дорога вимагає блискавичної реакції.

Водолій

Висока аварійність у представників знаку пов'язана з надмірною ризикованістю і емоційністю. Також Водолії досить поверхневі. Представники знаку не хочуть вдаватися в тонкощі управління автомобілем, а тому не можуть навчитися добре водити.

Овен

Небажання поступатися і пріоритет почуттів перед здоровим глуздом роблять Овнів третіми в рейтингу найбільш аварійних знаків зодіаку.

Риби

Досить часто представники знака витають у хмарах. Ця особливість характеру не дає їм сконцентруватися на дорозі. Так, представники знаку часто потрапляють в дрібні ДТП і майже ніколи в великі.

Скорпіони

Скорпіони дуже мстиві водії і порушення з боку інших водіїв вони не залишать просто так. Скорпіони, в принципі, непогано справляються з автомобілем, але на відміну від Риб, більше ризикують потрапити в серйозні ДТП, ніж в дрібні.

Тельці

Тельці мають своєрідну постійність і справжню незворушність. На дорозі представники знака повільні і обережні. Як правило, Тельці стають постраждалою стороною в аваріях і майже не порушують ПДР.

Стрільці

Попри свою любов до ризику і звичку відволікатися від дороги, Стрільців на 7 місце в рейтингу підняла їх рішучість і прагматичність. Стрільці часто створюють небезпечні ситуації для інших, при цьому самі їздять без особливих ексцесів.

Козероги

Козероги вважають, що ПДР потрібно виконувати настільки, наскільки це вигідно саме їм. Водії цього знаку мають колосальну витримку і витривалість. При цьому вони холоднокровні, стримані, наполегливі й амбітні, дуже швидко приймають рішення. Для водіїв ці якості просто необхідні.

Діви

Четверте місце в рейтингу найбільш безаварійних знаків Дівам дозволила зайняти їхня розумна обережність. Представники знаку не будуть ризикувати просто так. При цьому, Діви швидко вчаться на помилках, як на чужих, так і на своїх.

Раки

Раки по своїй природі обережні і майже ніколи не порушують ПДР свідомо. Водночас Раки люблять посигналити на дорозі.

Близнюки

Представники цього знаку на другому місці серед безаварійних водіїв завдяки нестандартному мисленню і вмінню знайти вихід з будь-якої ситуації. Попри низьку аварійність, Близнюки досить часто порушують ПДР.

Леви

Леви рішучі, наполегливі, завжди прагнуть стати кращими в усьому, в тому числі і в умінні керувати автомобілем. На дорозі Леви завжди намагаються бути кращими за інших не тільки в плані майстерності, а й в плані культури водіння.

Джерело - Апостроф

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень