Матеріальні проблеми – Ракам, шанс виправити помилки – Терезам: гороскоп на 2 червня

А Козорогів чекає розчарування

ОВНИ

Сприятливий день для звернення до керівництва. Сміливо скажіть про те, що вас не влаштовує у роботі, але не дозволяйте собі зайвих емоцій. Водночас постарайтеся утриматися від офіційності і натягнутості в поведінці.

ТЕЛЬЦІ

Використайте цей день для обмірковування або вирішення відкладених справ. В особистому житті доведеться шукати компроміс між тим, що хочеться, і тим, що необхідно зробити. Все щасливо вирішиться, якщо ви будете діяти обдумано та обережно.

БЛИЗНЯТА

Ваша енергія позитивно відіб'ється на результатах роботи і дозволить домогтися успіхів. Остерігайтеся обману в особистих справах. 

РАКИ

Робота або ділові зустрічі вимагатимуть значних зусиль. Зорі радять набратися терпіння, оскільки можливі проблеми матеріального характеру. 

ЛЕВИ

Домашні клопоти заберуть багато часу та сил. Інтереси дітей потребуватимуть підвищеної уваги та особистої участі.

ДІВИ

Ви отримаєте несподівану звістку, яка може круто змінити ваше життя. Тонка дипломатія повинна стати вашим помічником у всіх особистих і ділових контактах. 

ТЕРЕЗИ

Цього дня необхідно розумно розподілити сили, щоб довести справу до кінця. У вас з'являється чудовий шанс виправити деякі помилки в особистому житті. 

СКОРПІОНИ

Все, за що б не взялися цього дня, не принесе вам ні результату, ні задоволення. Намагайтеся мужньо витримати насмішки долі - зараз вам доведеться задовольнятися тим, що підносить життя. 

СТРІЛЬЦІ

Не виключено, що вам доведеться відстоювати свої погляди або вимагати від партнера виконання обіцянок. Зорі не рядять йти на компроміси, щоб не потрапити під чийсь вплив.

КОЗОРОГИ

Вам вдасться зміцнити своє матеріальне становище або створити певну базу для майбутніх успіхів. Також можливе знайомство або зустріч, які стануть причиною розчарування.

ВОДОЛІЇ

Сприятливе розташування зірок обіцяє удачу в сфері професійної діяльності. Ви зможете зробити вдвічі більше, ніж зазвичай. 

РИБИ

Зорі, як і раніше, налаштовані до вас прихильно. Фінансове становище дещо покращиться: можливий виграш, повернення боргу або вигідна покупка.

 

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень