Терезам – все й одразу, Водоліям – невпевненість у собі: гороскоп на 10 червня

А Риб спробують одружити

ОВНИ

Цього дня вам вдасться достукатися до тих людей, які ставляться до вас не надто приязно. І це допоможе у роботі. Також не виключений несподіваний поворот в особистому житті.

ТЕЛЬЦІ

Дії партнерів змусять вас працювати понаднормово. Результат буде залежати тільки від вашого професіоналізму. Намагайтеся не нервуватися.

БЛИЗНЯТА

Будьте обережні, оскільки можливі проблеми зі здоров'ям. Можуть загостритися хвороби нервової системи. Ваше невтручання у проблеми близьких людей виявиться не зовсім правильним кроком.

РАКИ

Цього дня ви зможете відновити втрачені зв'язки. Ймовірно, що люди, які були вам колись дорогими та близькими, знову з'являться на вашому шляху. І зараз вам вдасться виправити помилки й непорозуміння минулого.

ЛЕВИ

Від вас вимагається рішучість і своєчасність дій. Якщо ви будете занадто довго вагатися, то ризикуєте впустити свій шанс. На роботі остерігайтеся бути втягнутими в інтригу, яка починається в верхах. 

ДІВИ

Зорі радять почекати з реалізацією серйозних проєктів. Ви можете отримати підтримку від партнерів і колег. Уникайте всього, що може створити вам навіть найменші проблеми.

ТЕРЕЗИ

Ймовірне поліпшення фінансового становища, подарунок або вдала покупка. Можливі й пропозиції щодо зміни роботи. А на вечір нічого не плануйте, бо вас чекає романтичне побачення або зустріч з давньою симпатією. 

СКОРПІОНИ

Є велика ймовірність випадкової невдачі, в результаті якої ваше становище погіршиться. Будьте обачними у словах і вчинках. 

СТРІЛЬЦІ

Цього дня можливі серйозні перестановки на роботі, які принесуть вам користь. Також не виключена несподівана приємна любовна подія.

КОЗОРОГИ

Напружений день, що вимагає максимальної організованості та ретельного аналізу ситуації. Не виключені конфлікти через вашу надмірну незалежність.

ВОДОЛІЇ

Ви можете відчути невпевненість у власних силах, але це не має вас зупиняти на шляху до мети. Поспілкуйтеся з тими, хто може підняти вашу самооцінку.

РИБИ

Не впустіть можливості зав’язати вигідні знайомства. Кохані чекатимуть від вас обіцянок, але не варто обнадіювати їх, якщо ви не готові обмежити свою свободу.

 

 

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень