Великі витрати – Овнам, підступи ворогів – Дівам: гороскоп на 4 червня

А комусь спробують зіпсувати репутацію

ОВНИ

Зорі прогнозують вам великі витрати. Можливі прикрі непорозуміння з близькими. Відкладіть прийняття важливих рішень - не виключено, що вам завадять сторонній вплив або суб'єктивна оцінка ситуації.

ТЕЛЬЦІ

Всі ваші проблеми будуть пов'язані з витратами або надходженнями. Є велика ймовірність швидких змін у службовому або суспільному становищі.

БЛИЗНЯТА

Надлишок енергії може призвести до погіршення відносин з кимось з колег. Швидше за все на вас захочуть звалити додаткові обов'язки

РАКИ

Вас чекає зустріч зі старим другом. А ще флірт. Спілкування з особами протилежної статі допоможе розвіятися. Не виключено, що у вас з'явиться впливовий покровитель.

ЛЕВИ

Вам вдасться реалізувати свої плани, але тільки через конфлікти. Зараз вам необхідно відстояти свою позицію, чого б вам це не коштувало.

ДІВИ

Пильнуйте, бо недруги намагатимуться вам нашкодити. Вони спробують використати ваші слова проти вас, тому будьте обережні з висловлюваннями. Не втручайтеся в чужі розмови, а тим більше в суперечки.

ТЕРЕЗИ

Вам доведеться зробити вибір між любовною пристрастю і своїм становищем у суспільстві. Не поспішайте з рішенням.

СКОРПІОНИ

У жодному разі не кидайте справу і не відступайте назад. Впертість і наполегливість приведуть вас до успіху.

СТРІЛЬЦІ

Ймовірність вирішення проблем цього дня вкрай мала. Неуважність і легковажність у спілкуванні може знизити ваш авторитет в очах оточуючих. 

КОЗОРОГИ

Цього дня небезпечними будуть фізичні перевантаження і  напружена розумова праця. Не піддавайтеся на авантюри у сфері професійної діяльності. Зараз протипоказані будь-які комерційні операції, пов'язані з ризиком.

ВОДОЛІЇ

Вашу репутацію спробують зіпсувати. Проявіть характерну для вас стриманість - постарайтеся не зірватися і не сприймати критичні зауваження на свою адресу занадто болісно. 

РИБИ

Підходящий день для ділових операцій, хоча значних прибутків чекати не варто. Нові люди, які з’являться у вашому оточенні, дозволить брати участь у нових і дуже вигідних проєктах, тому не відмовляйтеся від знайомств.

 

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень