Подарунки долі – Ракам, ностальгія – Рибам: гороскоп на 18 червня

А в Терезів можливі фінансові проблеми

ОВНИ

Подбайте про здоров'я: відмовтеся від алкоголю й інших надмірностей, бережіть сили та нерви - і все буде в повному порядку. Якщо відчуваєте, що не справляєтеся з лавиною справ, візьміть невелику відпустку, а зробите все потім без зайвих жертв.

ТЕЛЬЦІ

Ви відчуєте колосальний приплив енергії, і зможете звернути гори. Це буде хороший день, який дасть велику перспективу.

БЛИЗНЯТА

Відкладіть прийняття важливих рішень, особливо якщо вони стосуються майбутнього вашої родини. Краще не підписувати важливі документи та не робити дорогі покупки.

РАКИ

І вас чекає чудовий день! Приймайте з вдячністю подарунки долі й не шукайте підтекстів, бо іноді фортуна посміхається без будь-якої причини.

ЛЕВИ

Можливе нове знайомство, яке дозволить поглянути на критичну ситуацію під іншим кутом зору. Ваша думка не залишиться без уваги – до вас прислухатимуться.

ДІВИ

Жінки будуть відчувати на собі пильну увагу чоловіків. Не виключене нове захоплення, однак швидше за все партнер не буде відповідати вашим уявленням про ідеал. Зорі рекомендують більше спілкування в колективі, спільну роботу або відпочинок серед однодумців. 

ТЕРЕЗИ

Взаєморозуміння цього дня буде майже відсутнє, тому переговори краще перенести. Можливі фінансові проблеми, пов'язані з домашніми клопотами.

СКОРПІОНИ

Проявіть рішучість у досягненні мети. Можливе незначне погіршення самопочуття, але й це не повинно вас зупинити – принаймні продумайте план дій.

СТРІЛЬЦІ

Життєвий потенціал знаходиться у верхній точці, однак ймовірна неприємна звістка. Можливі ускладнення у відносинах з близькою людиною. Не треба квапити події – відпустіть ситуацію, а інтуїція підкаже рішення. 

КОЗОРОГИ

Вам пощастить вирішити деякі проблеми в особистому житті. Хороший день для завершення справ і ремонту. У спілкуванні довіртеся інтуїції - ваші судження будуть правильними, своєчасними і точними. 

ВОДОЛІЇ

Ділова активність і приголомшлива працездатність повинні принести хороші результати. Але зорі не радять поспішати – краще реалізовувати задуми з властивою вам вдумливістю.

РИБИ

Цього дня ймовірні ностальгічні настрої. Може виникнути непереборне бажання відновити перервані відносини. Не виключено, що такі ваші бажання підштовхнуть вас до необачних вчинків. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень