Фінансова радість – Терезам, обман – Скорпіонам: гороскоп на 15 червня

А у Левів зашкалюватимуть емоції

ОВНИ

Ви відчуєте нестабільність в особистих стосунках і захочете одразу ж все владнати. Не поспішайте! Дайте час і собі, і партнеру розібратися у своїх почуттях.

ТЕЛЬЦІ

Перша половина дня підходить для ухвалення важливих рішень. А ось ввечері ймовірні конфліктні ситуації. Також цього дня можливі позитивні зміни в роботі і фінансах.

БЛИЗНЯТА

Доля дасть вам можливість продемонструвати професіоналізм. Водночас можливі фінансові невдачі.

РАКИ

Вам потрібно знайти мотивацію, аби продовжувати роботу над не дуже цікавим проєктом. Зорі радять зібратися, оскільки невдовзі ця робота дасть поштовх вашій кар’єрі.

ЛЕВИ

Невдалий день для звернення у державні установи та контактів з начальством. Вам зараз буде важко донести свою думку, та й емоції можуть зашкалювати.

ДІВИ

Будьте максимально уважними у комерційних справах та об'єктивними у своїх бажаннях. Гарний час для виконання роботи, що вимагає уваги до дрібниць.

ТЕРЕЗИ

Можливі труднощі на роботі через ваш перфекціонізм. Це дратуватиме колег. Але порадують доходи.

СКОРПІОНИ

Обережно! Вірогідні обмани. У роботі з документами треба бути гранично уважними. Друга половина дня може позначитися несподіваним, але вельми вигідним знайомством.

СТРІЛЬЦІ

Вам потрібно звертати увагу на все, що ви робите заради інших, оскільки зроблене вами цього дня, невдовзі вам повернеться.

КОЗОРОГИ

Вас чекає один із найвідповідальніших днів. Ви зможете перевірити свої можливості і закласти фундамент свого майбутнього.

ВОДОЛІЇ

Якщо ви хочете розвивати свою діяльність, то зробити відповідні кроки потрібно вже цього дня. Вам вдасться побачити реальні можливості партнерів і професійну компетентність співробітників. 

РИБИ

Починається смуга кар'єрного злету. А ще ви можете відновити стосунки з колишнім партнером. Вони давно здавалися втраченими, але щось спільне у вас залишилося.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень