Гороскоп на тиждень 7-13 червня для всіх знаків Зодіаку

Овнам - втома, Водоліям - зустріч з друзями

Гороскоп підкаже всім знакам Зодіаку чого слід чекати на цьому тижні.

Овен

На цьому тижні ви часто будете відчувати втому, неуважність, брак енергії. До кінця тижня ваше самопочуття покращиться. Проте не кваптеся братися за роботу, а краще візьміть відпустку й вируште в мандрівку.

Телець

На цьому тижні вам варто зайнятися своїм здоров’ям. Подбайте про себе, вам саме час відправитися на масаж чи прогулянку. Не кваптеся щось змінювати й приймати важливі рішення на цьому тижні.

Близнята

До четверга вам краще зайнятися буденними справами й завершити розпочаті справи. Вже ближче до вихідних у вас з'явиться прилив сил та енергії. Складні завдання краще вам залишити на вихідні.

Рак

Цей тиждень ідеально підходить, щоб позбутися шкідливої звички: паління, переїдання й пияцтва. Постарайтеся цей період бути уважним до свого організму. Зараз вам краще не квапити події, а розмірено й спокійно прожити тиждень.

Лев

Вам слід проводити більше часу просто неба й частіше гуляти. У вашому житті все поступово буде налагоджуватися, вам потрібно просто не проґавити нових можливостей, які з’являться.

Діва

Тиждень ідеально підходить для роботи й оздоровлення організму. Вам саме слід проявити свої кращі риси на роботі й дати зрозуміти, наскільки ви цінний працівник. Зверніть увагу на своє самопочуття, саме час попрощатися зі шкідливими звичками й налагодити режим сну.

Терези

Хороший тиждень для турботи про себе: косметологічні процедури, масаж, спа-процедури. Постарайтеся цей тиждень не вирішувати важливих справ, а завершити справи, які вже розпочали. В цей тиждень краще попіклуватися про атмосферу вдома й на роботі.

Скорпіон

На цьому тижні ви будете дуже чутливі до слів близьких людей і колег. Постарайтеся абстрагуватися й зосередитися на своїх справах. Нові починання краще відкласти на інший тиждень. На вихідних обов’язково приділіть час для себе й своїх захоплень.  

Стрілець

Цей тиждень ви будете активні й сповнені сил. Постарайтеся закрити всі розпочаті проєкти, а ближче до четверга можете сміливо планувати й запускати нові. Постарайтеся не розпилюватися на непотрібні речі й неприємних вам людей.

Козоріг

Ваше здоров'я безпосередньо залежатиме від настрою на цьому тижні. Постарайтеся не перевантажувати себе роботою, а приділити більше часу на відпочинок. Також спробуйте виділити час на вихідних та проаналізувати свої досягнення та намітити собі нові.

Водолій

Дуже важливо на цьому тижні вирішити всі непорозуміння з близькими й колегами. Зустріч з друзями зможе вам підняти настрій, а ще ви можете почути цінні поради. Вдома саме час навести порядок й створити затишну атмосферу. На вихідних можете сміливо вирушати з рідними на природу чи в мандрівку.

Риби

Цей тиждень ви можете відчувати незрозумілу вам тривогу. Постарайтеся більше часу проводити в компанії приємних вам людей. Не бійтеся зізнатися своїм рідним, що потребуєте їхньої допомоги чи підтримки.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063 734 106 4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень