Значний прибуток – Рибам, терпіння – Близнятам: гороскоп на 8 червня

А Дівам можна ризикнути

ОВНИ

Не ухвалюйте важливих рішень у комерційних питаннях, оскільки це може призвести до фінансового краху. Також можливі неприємності через плітки та наклепи таємних недоброзичливців. 

ТЕЛЬЦІ

Починається період, коли вам буде все вдаватися. Ви отримаєте важливу інформацію, яка допоможе не помилитися у виборі.

БЛИЗНЯТА

Цього дня посилиться здатність впливати на оточуючих. Ймовірно, якісь невдачі неабияк пошарпали вам нерви – будьте терплячими і вже незабаром задумане можна буде втілити в життя. 

РАКИ

Перед вами відкриються широкі можливості для професійної активності та кар’єрного зростання. Також це прекрасний день для любові та романтичних пригод.

ЛЕВИ

З невирішеними проблемами у відносинах з близькою людиною доведеться розібратися саме зараз. Зорі радять не експериментувати і діяти лише перевіреними способами. 

ДІВИ

Вас чекає сприятливий день для торгових угод і ризикованих заходів. Розраховуйте на друзів і впливових покровителів, а вміння переконувати людей точно приведе вас до успіху.

ТЕРЕЗИ

Через різке зниження життєвого потенціалу вкрай небажаним є фізичне перенапруження. Уникайте любовних пригод: вас чекає обман або розчарування. 

СКОРПІОНИ

Цього дня жінок чекає нове захоплення або легкий флірт. Зорі попереджають, що упереджене ставлення може перешкодити правильно оцінити достоїнства та недоліки шанувальника. А ось чоловікам-Скорпіонам знайомства зараз протипоказані.

СТРІЛЬЦІ

Вірогідні труднощі у відносинах з близькими або критичні зауваження з боку керівництва. У вирішенні ситуації допоможе ваша завбачливість.

КОЗОРОГИ

Зорі радять з обережністю поставитися до нових знайомств. Не рекомендується проявляти активність, бо ваше прагнення до успіху за будь-яку ціну може створити проблеми.

ВОДОЛІЇ

Ймовірні конфлікти з начальством або партнерами. Зорі застерігають від агресії та грубості.

РИБИ

Вигідна пропозиція принесе значний прибуток. Не виключено, що ви отримаєте подарунок. Також зорі обіцяють несподівану удачу або дуже сприятливу ситуацію для вирішення особистих проблем. 

 

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень